Политическото събитие безспорно е поемането на Европредседателството. Ние от ДПС

...
Политическото събитие безспорно е поемането на Европредседателството. Ние от ДПС
Коментари Харесай

ДПС няма да участва в процес стани да седна, убеден Карадайъ

" Политическото събитие несъмнено е поемането на Европредседателството . Ние от Движение за права и свободи осъзнаваме какъв брой е значимо за страната да осъществим със наличие тази роля . " Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ от парламентарната естрада при откриването на третата сесия на Народно събрание.

Ние би трябвало да покажем диалогичност, гостолюбие, дейна роля в решение на европейските проблеми, добави още той.

Карадайъ съобщи, че дружно с това ще се упорства в дневния ред да влязат участието ни в Шенген и Еврозоната , тематиката за Западните Балкани.

Той съобщи, че при правене на целите не бил чут гласа на Движение за права и свободи , не е било изведено превръщането на Балканите като зона свободна от радикализми , само че те ще работят интензивно като член на демократичното семейство на Европейски Съюз.

По думите на водачът на Движение за права и свободи, България може да показа българският етнически модел като образец за резистентност и народна власт, чийто основател е Ахмед Доган.

Стабилността на Балканите е в основата на присъединението на Западните Балкани и усилване на разговора ЕС-Турция. Без включването на Турция в общоевропейските процеси няма трайно стабилизиране на Балканите .

Движение за права и свободи ще води самодейна политика по време на цялото председателство. Кулминацията ще бъде срещата на демократичните партии на върха през март.

Според Карадайъ значимите за всеки български жител проблеми са липса на промени, корупция, неприятна успеваемост при разходването на обществени средства, беднотия.

" Включването на националистите във властта официализира езика на омразата . ",категоричен е той.

Приоритетите на Движение за права и свободи във външен проект са присъединяване в деянията на Европредседателството , а във вътрешен- съпротива на ръководството , промяна и преформатиране му .

" Преформатиране на значи наложително влизане на Движение за права и свободи в ръководството. " От Движение за права и свободи желаеха дълбоки промени в обществото. " Движение за права и свободи няма да взе участие в развой " стани да седна ".

Това ръководство не е положително за страната и сме уверени, че би трябвало да появи болшинство с цел да направи нужните за страната промени. Карадайъ си пожела да се комуникира на европейски език за реализиране на промени в страна и Европейски Съюз.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР