Политическото лицемерие има висока цена и тази цена не се

...
Политическото лицемерие има висока цена и тази цена не се
Коментари Харесай

Радев: Лидерите на ПП-ДБ, Борисов и Пеевски изнасилват Конституцията заедно

„ Политическото двуличие има висока цена и тази цена не се заплаща от политиците, а от жителите и бизнеса. До скоро водачите на ПП-ДБ се надпреварваха да тръбят, че Борисов и Пеевски са корупция, мафия и задкулисие и че би трябвало да бъдат държани надалеч от властта. Днес те ръководят дружно, изнасилват Конституцията дружно и дружно щели да ни избавят от корупцията. “ Това разяснява президентът Румен Радев.
Прочетете още
„ Това е толкоз зловонно, че миризмата доближава и до тези, които търсят всеки мотив да не влезем в Шенген “, добави той.

Според президента смяната за двойното поданство или не е домислена, или има за цел да вкара съответни хора във властта. 

„ Или е особено за някакви хора в държавното управление, или пък към този момент имат набелязани хора, които ще влязат в ръководството при ротацията или през последващи парламенти “, счита Радев.

И добави, че тази корекция крие и други опасности, като разясни, че не се прави разлика сред приобщаване на хора с български корени и двойно поданство, а се отваря България за чужденци с български паспорти.

Държавният глава съобщи, че ще съзира Конституционния съд поради измененията.

На път за Косово, където ще бъде на публично посещаване, Радев разяснява и таксата за транспорт на съветски газ, която след това беше анулирана поради опасността Унгария да наложи несъгласие за участието на България в Шенген. 

„ Сами стигнахме по пътя за Шенген, осъзнаването на нелепата политика на ръководещите, която не вкара и една стотинка в бюджета, ни злепостави като обезсърчителен сътрудник и резултатът е дипломатически скандал и напън от страна на Унгария. Управляващите дължат пояснения за саботиране на европейската ни интеграция, за което аз предизвестих “, сподели Румен Радев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР