Политическите лидери очевидно сме изгубили своя фокус, щом се вадят

...
Политическите лидери очевидно сме изгубили своя фокус, щом се вадят
Коментари Харесай

Христо Иванов: Не може да си вадим SMS-и, явно сме изгубили фокус

Политическите водачи явно сме изгубили своя фокус, щом се вадят персонални есемеси, и е време да изготви механизъм за ясно взимане на политическите решения. Това проучва пред Би Ти Ви лидерът на " Да, България " Христо Иванов.
Прочетете още
По-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че ексшефката на кабинета " Петков " Лена Бориславова пуснала СМС до ГЕРБ, че ще " счупят сглобката ".

Има ясна разлика сред кадровите въпроси и кардиналните аргументи, заради които съществува държавното управление. Това държавно управление би трябвало да го има и да си свърши работата по огромните тематики. Ако ние заради това, че някой си с някакви есемеси спорил за регионален шеф, би трябвало да нарушим фундаментални сделки... Тук съм да запаля алена лампичка, това няма да го приемем. Бързо би трябвало да се съгласува механизъм за ясно взимане на политически решения, тъй като подобен сега няма и по тази причина стартират да се четат персонални есемеси. Стигне ли се до това - явно сме изгубили фокус, това е въпрос на загуба на чувство каква ни е отговорността, безапелационен бе Иванов.

Ако държавното управление падне, цената ще е висока и ще я платят всички, убеден е той.

Бойко Борисов това, което приказва, че нямат ангажимент към политиките, освен е погрешно, само че значи, че се отхвърлят от това да променим страната, разяснява той.

Това държавно управление не съществува, с цел да е някой министър или регионален шеф, безапелационен бе Иванов. Според него през днешния ден ГЕРБ създали проява, че те имат различно болшинство и могат да си вършат каквото желаят.

Това държавно управление породи и поехме отговорност за него при условия на доста тежък компромис. Това важи и за сътрудниците от ГЕРБ. Правителството ще оправдае съществуването си, когато покаже предпочитание да взема решение казуса с върховенството на правото. Преминахме през тежки договаряния. Когато стартира построяването на цялата тази структура, приехме законодателна стратегия, а през днешния ден Борисов твърди, че няма ангажимент към нея, сподели още той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР