Политическите амбиции на Мая Манолова се простират отвъд кметското място.

...
Политическите амбиции на Мая Манолова се простират отвъд кметското място.
Коментари Харесай

Политолог шашна с прогноза, подготвя ли се Манолова за стола на Борисов?

Политическите упоритости на Мая Манолова се простират оттатък кметското място. Това сподели политологът Даниел Смилов, предава  " Фокус ". 

По думите му евентуално изненади няма да има и ще се последва разумното решение левицата да застане зад кандидатурата на някогашния омбудсман. Голяма част от гласовете към Мая Манолова ще дойдат точно от симпатизантите на Българска социалистическа партия, а левицата с различен претендент надали ще има съществени шансове в кметската конкуренция за столицата, сподели още политологът.

„ Кариерата на Мая Манолова е доста забавна. Тя се наложи като острие на Българска социалистическа партия. Помните, по време на митингите против Пламен Орешарски тя беше водеща фигура. Опитваше се да направи една изборна промяна, с която общо взето да укрепи и да задържи държавното управление на Орешарски на власт. След това ненадейно тя получи поддръжка от Бойко Борисов, с цел да стане омбудсман.

Това мнозина разчетоха като опит на Борисов да даде нещо на някои от изявените си критици, с цел да си спести рецензии. Манолова обаче съумя да натрупа публичен престиж на позицията на омбудсман. Знаем, че от това кметско място по-късно елементарно се прескача и към премиерския пост “, добави Смилов. 

С началото на новия политически сезон доста значими тематики ще изплуват на повърхността, предвижда Даниел Смилов. Последните изявления на премира за участието на България в Шенген и изборът на основен прокурор ще са част от тематиките със сериозен отзив, добави той. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР