Новият сезон на Черешката на тортата откри поп фолк певицата

...
Новият сезон на Черешката на тортата откри поп фолк певицата
Коментари Харесай

Таня Боева: Изпаднах в клинична за смърт. Цяло чудо е, че съм жива днес

Новият сезон на Черешката на тортата откри поп фолк певицата Таня Боева. Тази седмица началник Манчев сложи на участниците задача на тематика " Вкусът на детството ". Певицата приветства гостите си в казанлъшката си къща в Долината на царете. 

Харесвам тематиката на задачата, само че аз ще я осъвременя, защото въпреки всичко сме в 21, а не в 20 век, разяснява Боева и запретна ръкави. 

Шеф Манчев остана удивен от кулинарните й умения, само че акцентира, че въпреки всичко през социализма бабите не са употребили " Маскарпоне " като съставна част в десертите. 



Една от разядките на певицата се оказа осъвременен вид на пържените тиквички. Вместо да ги опържи, тя ги грилома, а вместа да ги полее обилно с кисело мляко и чесън, тя ги нави на рулца с заряд от мус от сирене. 



Всичко обичам да хапвам още от дребна. Нямам искания към храната. Седмаче съм - родила съм се в седмия месец. Цяло знамение е, че съм оживяла и че съм жива. Благодарна съм, че явно съм човек с задача. Но точно тогава съм изпаднала в клинична гибел и към шест часа съм била в това положение. На майка от напрежението й спряла кърмата, само че вскичко след шест часа се оправя, аз се възкресявам, описа Боева. 

40 дни съм била в кувиоз, само че тя към този момент не е имала кърма, тъй че дамите, които са родили дружно с нея в оня миг, са ме хранели. Даже са били дами от разнообразни етнически групи и по тази причина евентуално в този момент съм по този начин радостна, разяснява тя. 

Таня Боева ни напи, това е истината, разясниха гостите, откакто певицата към десерта си от бисквитена торта със сладко от рози и смокини прибави пикантна рулетка с алкохолни напитки. 

И откакто всички си изпиха полагаемото, тя се хвана за микрофона и накара хората да попеят за положително въодушевление. 

Певицата не пропусна и началник Манчев, на който изпрати подарък, какъвто подари и на гостите си - мускалче с розово масло и ваучър за спа процедури. 

Впоследствие певицата си завоюва 38 от 40 точки. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР