Политически и криминални теми - така започва седмицата за родния

...
Политически и криминални теми - така започва седмицата за родния
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 15 април

Политически и престъпни тематики - по този начин стартира седмицата за родния щемпел. Вестниците обръщат внимане на задържането на водача на ДОСТ Лютви Местан поради тежката злополука, при която почина шестмесечно бебе. Освен това по страниците на ежедневниците ще откриете още за партийните несъгласия в Българска социалистическа партия и още от сагата с делото " Иванчева и Петрова ". Добро утро с късия обзор на печата, квалифициран от екипа на .
Вестник " Сега "
Изданието обръща внимание на злополуката с жертва и ранени, участник в която е Лютви Местан. Медията написа, че политикът е арестуван за 24 часа. При случая почина шестмесечно бебе, а трима души са потърпевши. Местан не е измежду ранените, отбелязва още " Сега ".
Вестник " 24 часа "
Всекидневникът разяснява водещата политическа тематика вляво - листата на Българска социалистическа партия. " 24 часа " показва, че пленумът на левицата е бламирал водача на партията Корнелия Нинова, като е пренаредил препоръчаната от нея листа за идните евроизбори. Ето и окончателните имена, на които столетницата ще заложи: Елена Йончева, Петър Витанов, Цветелина Пенкова, Иво Христов, Сергей Станишев, Иван Кръстев, Деница Златева, Румен Гечев, Момчил Неков, Велизар Енчев, Димитър Данчев, Янаки Стоилов, Тодор Стоилов, Валери Жаблянов, Антон Кутев, Мариела Модева, Емил Христов.
Вестник " Труд "
Изданието слага акцент върху нова концепция - лепенка с чип за електронна идентификация да има всеки автомобил, минал през годишен механически обзор. Става ясно, че той ще е сходен на чиповете, които в този момент ветеринарите поставят на домашните кучета. Новата идея е част от смяна на разпоредба на Транспортното министерство, която е оповестена за публично разискване.
Вестник " Монитор "
Всекидневникът разяснява положението на гръцката стопанска система, като отбелязва, че рецесията е орязала приходите на свободните специалности и търговци в Гърция с 14 милиарда евро. Става ясно, че от 2010-та до края на 2017-та. броят на самонаетите в южната ни съседка е намалял от 1 милион на 610 хиляди, а приходите им са се свили от 24 милиарда евро на 10 милиарда. Общо за годините на рецесията са изгубени 27 милиарда евро, прибавя изданието и дефинира интервала като армагедон за свободните специалности и търговци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР