Политически хороскоп за следващата година на астролога и нумеролог Светлана

...
Политически хороскоп за следващата година на астролога и нумеролог Светлана
Коментари Харесай

Алена посочи какво ни очаква през новата година и очерта предизвикателствата пред Борисов и Радев

Политически хороскоп за идната година на астролога и нумеролог Светлана Тилкова-Алена, направен особено за в. " Труд ".

Новата 2018 година е подвластна на Луната с осцилация 2. Въздейства на страстите ни и изисква да сме дейни създатели на положителното, на същинското, а не на привидното. Неосъзнаването на обстоятелството, че историята върви напред и няма по какъв начин да бъде върнато комфортното някому минало, ще е причина през 2018-а за чести платени митинги, без нужда. Важното е да има недоволство и да се виждат тълпи от „ недоволни “ хора, които в по-голямата си част няма да са наясно защо скандират – по този начин им е казано, по този начин вършат.

Влиянието на Луната ще ражда страхове в значително от политиците ни и ще води до вътрешно партиен ерес, партийно роене, както и за опити за дестабилизиране на ръководството без резултат. Хаосът, в който мнозина желаят да живеят през 2018-а, последователно, само че осезаемо стартира да отстъпва място на реда – нова причина за страховете на всички, привикнали повече от четвърт век да живеят безнаказано, ловейки риба в мътна вода, която за свое улеснение сами за размътили.

Период на другарство и разбор
Годината за премиера и президента

Третото съдружно държавно управление на Борисов, макар че беше основано през 2017-а година след договаряния в интервала на назадничав Меркурий, комбиниран обаче с други положителни астрологични аспекти, стартира сполучливо своята работа, а резултатите към този момент са потвърдени, действителни, зрими и даже слепец не може да ги отхвърли, в случай че не е български опозиционен политик. Премиерът Бойко Борисов е в интервала си на другарство, даряващ му опцията да сътвори потребни партньорства за България по време на европредседателството и да запази положителното име и престиж на държавното управление и на България.

Трудностите през февруари и октомври няма да го тормозят, макар че опозицията ще бъде още по-дейна с провокациите си.

Президентът Радев до рождения си ден през 2017 година беше в година на непоклатимост и естетика, година, в която каквото пося, ще го жъне до края aна мандата си – положително или дискредитиращо го, към този момент второто.

След юни 2017-а и до юни 2018-а е в персонална година на разбор, самоанализ, осъзнаване на грешките и естествено на съдбовни санкции, в случай че върви против условията на своята дата на раждане. През юни 2018-а навлиза в година на материални желания и кармична отплата. Само от него зависи дали ще се подаде на заложения от деня му на раждане меркантилизъм и дали ще съумее да одобри границите на отговорностите си и няма да прави опити да иззема власт отвън тях.

Идва време да спрем да бъдем гурбетчии
Бъдещeто на държавното управление

Управляващите ни са длъжни да бъдат в час с интернационалните и с европейските условия и със протичащото се на планетата, даже и в отдалечените по отношение на България региони, тъй като не се знае дали няма да сме пострадали, там където не чакаме.

Правителството да не подписва интернационалните спогодби, свързани с вложения в България или в други страни, в случай че има и минимум подозрение, че поради клаузи ще поносим загуби. През май, отбелязващ края на първата годината от ръководството на третото държавно управление на Борисов, напредъкът в интернационалните връзки ще стартира да дава своите дълго чакани плодове. Началото на есенната сесия на Народното събрание, след приключването на европредседателството ще е изпълнена с неочакваности от първия си ден, в това число и със подтиквани, бурни публични митинги. Октомври идва с предизвестието, че България я грози забележима или скрита за обществото фрапантна външна интервенция в живота на страната ни, която е неприемлива, даже и да е видимо доброжелателна, тъй като последствията може да се окажат свързани с непостижими отговорности от наша страна.

Вече имаме построен интернационален престиж, през октомври е мигът да го завишим. Изискването на ноември и декември, съчетано с ретроградното придвижване на Меркурий от 17.11 до 2.12.2018 и на годината на Луната, застанали на прага на 2019- а – годината на Юпитер, е да сме прозорливи и практични, да забравим ролята на молители, да бъдем почтени създатели на ориста си, да сме дейни и виновни, да повярваме, че в България има самун за всички, които желаят да се трудят и идва време да спрем да бъдем гурбетчии.

Щурмът на опозицията Негативни обрати за двете опозиционни партии
Новолунието в Козирог с особена мощ повлиява родените в Козирог, каквато е Корнелия Нинова

Ще стартира с един факт, който ме изненада и е причина да поканя госпожа Нинова да ми стане ученичка, с цел да не се майтапи в общественото пространство с ретроградните планети. Тя, както сподели, макар че не били обвързали датите за вота на съмнение с „ ретроградния Меркурий или някаква Венера “, тъкмо в най-мощното въздействие на ретроградния Меркурий разгласи, че ще събират подписка и уточни датата 17 януари за внасяне на вота на съмнение. От Българска социалистическа партия бяха уверени, че ще внесат вота през септември, след лятната почивка. Внасят го в този момент, само че в несъответствуващото време за тези, които желаят да навредят на европредседателството ни и да разрушават престижа на България посредством дискредитирането на държавното управление.

На 17 януари и до края на седмицата, когато опозицията желае да внесе избор на съмнение към държавното управление, астрологично-нумерологичните аспекти и композитните предпоставки в звездните карти на водачите на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са свързани с отрицателни обрати за двете опозиционни партии. Възможна е експанзия в коридорите на Народното събрание при внасянето или гласуването на вота поради новолунието в Козирог, което поучава: „ Останете на позицията, на която сте сега, каквото и да ви оферират или желаете. Импровизациите са забранени”. И както искащите властта са устремени да ръководят насъбраните финанси в страната, по този начин може, в случай че този избор бъде импортиран и гласуван, освен да се окажат с понижен брой симпатизанти, а даже е допустимо да се роди нова лява партия. Новолунието в Козирог с особена мощ повлиява родените в Козирог, каквато е Корнелия Нинова.

Уви, астрологичните аспекти приказват за неспособност да бъде реализирано прояснение и проглеждане в средите на актуалната съпротива. Рискът неосъзнато или предизвикано да бъде тласната България към съществени проблеми и съсипия е действителност след януари. Окажем ли се в предизвикана спешна обстановка, обвързвана с вътрешната политика на страната, не е нужно да се подават оставки, а е време за крайни и безапелационни дейности на държавното управление и опълчване на Българска социалистическа партия, която в сегашния си тип работи единствено за себе си, даже не и за своите последователи. Част от върхушката в Българска социалистическа партия без съмнение ще е подготвена да нанесе необратими вреди на народа и страната. Това ни демонстрират звездите, а дали тази евентуална опция би могла да стане факт, е напълно различен въпрос. За да бъдат парирани опитите за дестабилизация, би трябвало да се разчита на умерено изреченото слово и насъбрана мъдрост.

След юни
Смени на депутати и министри

За месеците на председателството астрологичните аспекти не допускат смени на министри. След като предадем на 1 юли 2018-а председателството на Австрия, не е изключено да има промени, само че надали на министерски позиции, по скоро на по-ниските равнища. През август опозицията за следващ път тайно ще подтиква към основаване на изкуствено напрежение, ще бъде изработен опит стабилността на България да се унищожи през отпускарския сезон. Такава промяна не е заложена в астрологичен проект на държавното управление и може да бъде избегната. Септември може да се окаже месецът с искане на депутатски оставки без оглед на партийната принадлежност на народните представители или отпадане на нечий имунитет.

Аспектите на планетите поддържат кабинета
Отношенията с Македония и другите страни от района

Съгласно контракта, подписан на 1 август 2017 година от министър председателите Борисов и Заев, няма причина да не продължи доближаването ни с Македония. Договорът сложи началото на края на македонизма. Тук държа да подчертая, че звездната карта на президента Радев носи аспекти, които при диалози с македонското държавно управление или президента на Македония, поради погрешно тълкувани негови думи, имат действителната мощ да основат проблеми и непредвидени пречки в развиването на връзките сред двете страни. Ето за какво поучавам президента Радев да заобикаля срещи с политици и жители от Македония, с цел да не се трансформира в несъзнателен рушител на българо- македонските връзки. Това е единственото предизвестие.

Премиерът Борисов прави всичко допустимо да се възвърне положителното междусъседско другарство на Западните Балкани и няма подозрение, че ще успее в тази нелека задача, макар историческите наслаги и опълчването през миналите десетилетия. Аспектите на планетите поддържат желанието му да помогне за консолидираното на тези страни в европейското семейство, съобразявайки се и с българския интерес, изключително след юни 2018 година.

Обща осцилация и сдържаност
Ползи и опасности от европредседателството

Приемаме публично председателството на 1 януари 2018 година. Общата осцилация на годината е на световни промени, с всички заложби да бъдат позитивни поради стореното от третото държавно управление на Борисов досега. Денят постанова условие за сдържаност, за самообладание и такт, за рутина и изява на насъбрания опит. Денят на формалното приемане на председателството 4.1.2018 е притежател на кармична отплата с позитивен знак, изчистваща недоразуменията, основани сред България и някои европейски страни по време на предходните родни ръководства след приемането ни в Европейски Съюз, само че и на непоклатимост и естетика сред България и страните членки на Европейски Съюз и ще ни завоюва още почитание от тяхна страна.

Официалното разкриване с всички еврокомисари на 11.1.2018 година е обвързано още веднъж с самообладание, такт и сдържаност, само че и с световна позитивна смяна. Дивидентите ще са най-вече морални и ще ни завоюват уважението на Европа, което е от голяма важност за нашето европейско бъдеще.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР