Политическата партия МИР налага нов морал и новите лица в

...
Политическата партия МИР налага нов морал и новите лица в
Коментари Харесай

Симеон Славчев: ПП МИР налага нови лица и нов морал в политиката

Политическата партия МИР постанова нов морал и новите лица в политиката. Това съобщи ръководителят на партията Симеон Славчев по време на спор по Българската национална телевизия.
" Политическа партия МИР носи новия морал в политиката и постановяваме нов модел на ръководство. В нашите листи се едни от най-хубавите специалисти във всички сфери и всички те са от гражданската квота. В лисите на Политическа партия МИР са преподаватели във висшите образователни заведения, финансисти, адвокати, икономисти, инженери, лекари, учители, богослови, актьори, музиканти и общественици ", съобщи Симеон Славчев.
Председателят на Политическа партия МИР заяви, че едно от първите неща, които партията ще инициира, откакто влезе в Народното събрание, е да се одобри Закон за ръководство при рецесии. Това ще помогне за предварителната защита при всевъзможни бедствени обстановки и ще усъвършенства връзката с локалната власт в страната, както и сред институциите. Това ще спомогне освен за живота в страната в изискванията на пандемия, само че и при всевъзможни бедствени обстановки и рецесии, които изискват съгласуване сред министерства и всички други институции, посочи още Славчев. Той показа и концепцията на Политическа партия МИР да се сътвори Министерство на изключителните обстановки и ръководство при рецесии, което да извършва функционалностите на Национален действен щаб.
 Лекар и богослов води листата на Политическа партия МИР в Силистра Лекар и богослов води листата на Политическа партия МИР в Силистра
Д-р Димитър Томов е лидер на листата на претенденти за народни представители на Политическа партия МИР за област Силистра. Той е завръшил медицина във Ва...
" Една от главните цели на Политическа партия МИР е финансовата децентрализация, тъй като това което се случва в този момент - хвърлянето и раздаването на пари от джипа на министър-председателя е цинично и незаслужено. Чрез финансовата децентрализация в ръцете на общините ще има повече механизми и ще станат самостоятелни от централната власт, която и да е тя ", съобщи още Симеон Славчев.
Лидерът на Политическа партия МИР сподели в студиото на Българска национална телевизия, че партията предлага социално-пазарното стопанство да стане основа на българската стопанска система. „ Това е потвърден модел, който ще трансформира България в мощна обществена и индустриална страна. Този модел съчетава неповторимо салдото сред правдивост и независимост в стопанската система и публичните връзки ", разяснява още Симеон Славчев по Българска национална телевизия. Той подчертава, че една от водещите цели за Политическа партия МИР е да се вкара електронно държавно управление, за което министър председателят заречен още преди 12 години, изхарчени са големи средства, само че резултат и до през днешния ден няма.
" Ние няма да се коалираме с политически, стопански и физическите мутри от прехода, както и с тези, които откраднаха лозунга на справедливия цивилен митинг против държавното управление. Като общински консултант съм решавал действителните проблемите на хората, които не нито леви, нито десни. Това са нашите проблеми и моята цел е влизайки в българския парламент да имам механизма, с цел да вземам решение проблемите и на национално равнище ", съобщи Симеон Славчев.
От студиото на Българска национална телевизия ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев прикани българите да гласоподават всеобщо и машинно, тъй като единствено по този метод гласа им няма да бъде сменен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР