Политическа партия Възраждане напуснаха преждевременно консултациите при президента Румен Радев

...
Политическа партия Възраждане напуснаха преждевременно консултациите при президента Румен Радев
Коментари Харесай

Възраждане напуснаха без време консултациите - нямало какво да си кажат

Политическа партия " Възраждане " напуснаха прибързано консултациите при президента Румен Радев преди връчването на третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление, неизчаквайки да мине и половината от отделено им по протокол време от един час. Време, с което се съобразиха всички останали парламентарно показани политически сили.

" Срещата завърши бързо, тъй като нямаше да си кажем кой знае какъв брой неща, т . Смятаме, че би трябвало да има нови избори, които са единственото средство за превъзмогване на политическата рецесия, провокирана точно от тези партии, които в този момент желаят да решат политическата рецесия, като сформират ново държавно управление, което няма да изкара даже няколко месеца. Защото виждаме всеки ден в Народното събрание техни представители мъчно да се гледат, камо ли да си приказват, камо ли да ръководят страната ", изясни претекстовете си за ранното овакантяване на партията си Костадинов. " И преповтори тезата си - " мъката " във властта трябвало да свърши.
 Изборите могат да дълбаят в рецесиите, предизвести Радев
Изборите могат да дълбаят в рецесиите, предизвести Радев " Възраждане "

Костадинов безапелационен, че за усмиряване на обществото са нужни нови избори

" Или да поносим да бъдат привиквани в посолството и да им бъде казвано по какъв начин да ръководят. Крайно време е да взимаме решенията сами ", засегна и тематиката Костадинов. И изиска - да се разбере какво са си говорили политическите водачи, както и да бъде привикан по въпроса посланикът на Съединени американски щати.

" Представете си какво би се случило, в случай че тази среща беше при съветския дипломат ", попита реторично партийният водач.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР