Политическа партия във Варна разпространи позиция по повод пресконференцията на

...
Политическа партия във Варна разпространи позиция по повод пресконференцията на
Коментари Харесай

От ГЕРБ-Варна отговориха на кмета Благомир Коцев за атаките срещу Николай Желязков

Политическа партия във Варна популяризира позиция във връзка конференцията на кмета на Варна, който съобщи, че кметът на регион „ Приморски “ Николай Желязков е внесъл несъгласие в Общинската изборна комисия (ОИК) против сигнала против него за несъответственост.

" Управляващите в Община Варна отпред с Коцев вкараха откровени внушения, неистини и конспирации с боклука, с инспекциите на Общинската изборна комисия (ОИК) на районните кметове на „ Одесос ” и „ Приморски ”, с предизборната акция, която щели да ревизират след половин година и така нататък ", пишат от.

Според Коцев офанзивите идват от политическия им конкурент –. Начинът, по който се прави това, е политическа офанзива, която върви от известно време на доста равнища, сподели Коцев.

" С неистини пристигнаха на власт и не престават необмислено и безочливо да лъжат, с цел да отклонят вниманието и да оправдават некадърното си ръководство, на кривата ракета космосът ѝ пречи, както се споделя в тази ситуация.

Да напомним, че в ОИК – Варна от 27 членове –само 7 са представители на.Какъв и политически офанзиви са  им  виновни на основните им районни кметове, които не съблюдават закона?!

Коцев щял да води следствие кой служител е  изкривил годишната му стратегия за благосъстоятелност, съгласно която се продават над 300 общински обекта и са оповестени в проекто бюджета за 2024 с неговия автограф. Така лъсна следващата му предизборна неистина, като седна на кметския стол. Ако мине номерът добре - в случай че не,  търсим и наказваме провинен. Сега го усуква - щели да унищожават единствено съсобственост, тъй като не можели да се блокират капиталови планове. Ами да, тъкмо това е  строителство на нови здания.

Коцев, откакто не оправя с боклука, заринал града, отново се оправдава с – Варна. Четвърти месец повтаря подправения рефрен във ФБ " аз ще взема на ръчно ръководство казуса... "  Като има свои " топ адвокати ", за какво не ревизира контракта, ами заиграва с боклукчиите, които го избраха за кмет на балотажа. Или не е прецакал предизборните си ангажименти с благодетелите си?! Очакваме депутатката от Демократична България Стела Николова да направи в този момент един пърформанс и да изсипе камара с отпадък пред Общината.

А Коцев и шпицкомандата му вместо да търсят и проверяват отговорни за проблемите, които натрупат всеки ден със свръхдоза аматьорщина, е извънредно време да се хващат за работа! Това с ФБ – постове единствено не става! ", допълват от партията в своята позиция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР