Политическа партия МИР ще бъде приятната изненада на предстоящите парламентарни

...
Политическа партия МИР ще бъде приятната изненада на предстоящите парламентарни
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Партия МИР ще е изненадата на предстоящите избори |

Политическа партия МИР ще бъде приятната изненада на идните парламентарни избори. Това зави в предаването " Беновска пита " по Радио К2 ръководителят на групировката Симеон Славчев.

Лидерът на партията уточни, че за разлика от другите политически сили в листите на Политическа партия МИР над 90% от претендентите са от гражданската квота и са потвърдени специалисти в региона си. " Нашите претенденти на всички места по места са с извънредно богат професионален опит, потвърдени специалисти с региона си. Имаме мениджъри, финансисти, инженери, адвокати и учени. Всички те ще покажат едно ново лице в българската политика ", съобщи Симеон Славчев.

" Ние сме една лодка, която последователно се цялостни - с нови политици, с нови лица и специалисти. Сигурен съм, че нашата лодка ще стане транспортен съд ", добави още ръководителят на Политическа партия МИР.

Симеон Славчев също посочи, че измежду другите политически партии, които желаят да влязат в Народното събрание, няма нито една с толкоз висок % на специалисти от гражданската квота.

Политическа партия МИР няма да се коалира с ГЕРБ, както и с политиците, които подмениха справедливия митинг на жителите против държавното управление, посочи още ръководителят на партията. Той заяви, че един от първите закони, който ще упорства да бъде признат, когато Политическа партия МИР влезе в Народното събрание, е за ръководството при рецесии. " Една от нашите хрумвания е да има готови хора при рецесии и да знаят по какъв начин да ги ръководят и да ги предотвратяват ", посочи един от главните цели на партията Симеон Славчев.

Председателят на Политическа партия МИР е лидер на листа в 23 многомандатен изборен регион в София, където и израснал, както и във Велико Търново.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР