Полина Спасова - още помним името й, но вероятно няма

...
Полина Спасова - още помним името й, но вероятно няма
Коментари Харесай

Гадже ли?! Бившата на Джизъса лъже здраво: Разчекна се, та барем си намери мъж!

Полина Спасова - още помним името й, само че евентуално няма да е задълго... не стопира да повтаря, че си има ново гадже. Бившата брачна половинка на Благой Георгиев, която съумя да го върже в брак, само че за няма и година, не стопира да драпа за популярност и внимание. Хареса й да бъде " извЙестна " очевидно и парите на родителите й не я задоволяват.

След славата с Джизъса, Полито не стопира да пуска фотоси и клипчета в нета, а от известно време насам повтаря, че е намерила мъжа на фантазиите си. Той, видиш ли, бил хубав и млад, а тя в никакъв случай повече нямало да повтори грешката си да се хване с толкоз по-възрастен мъж, какъвто бе футболистът.

Всичко хубаво, само че... В случая това " само че " е, че и до момента никой не е виждал Полина с въпросния " принц ". Тя не е качвала и една фотография с него, както вършат всички естествени двойки. А доколкото я познаваме към този момент, надалеч не е толкоз скромна и деликатна, че да не желае да се излага на показ.

Особено след последните й фрагменти, мрежата завря. На тях Полинка безусловно се е разчекнала и наподобява повече от вулгарно. " Тази толкоз се отчая, че няма мъж след Благо, че стартира да се пуска като евтина ул*чница, нима някой я забележи, само че уви - такива като нея с лопата да ги ринеш ", разясняват консуматори в нета.

Все отново ще е добре в случай че в действителност има другар, Спасова най-накрая да го покаже, че да му се порадваме всички.

Тагове: Полина Спасова Джизъса благой георгиев ново гадже гадже снимки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР