Поли Генова се класира на 4-то място в конкурса на

...
Поли Генова се класира на 4-то място в конкурса на
Коментари Харесай

10 от най-споделяните коментари за участието на Поли Генова в Евровизия 2016

Поли Генова се класира на 4-то място в състезанието на Евровизия` 2016 с песента си „ If Love Was a Crime “. Така младата изпълнителка усъвършенства досегашния връх в класирането на страната ни на Евровизия – от 2007 година, когато Елица и Стунджи се подредиха на пето място с песента си „ Вода “. Те бяха първите българи, съумели да стигнат до край в състезанието, напомня © Меломан.бг.

България

Победителят в музикалния конкурс тази година е представителката на Украйна – Джамала с песента „ 1944 “. Представянето ѝ завоюва 534 точки в крайното класиране. Според изпълнителката и създател – кримската татарка Джамала, „ 1944 “ споделя за депортацията на родителите ѝ от руска Русия през Втората международна война.

Украйна

На второ място се подреди представителката на Австралия Дами Им и песента „ Sound Of Silence “ с 511 точки, а почетното трето фенове и жури отредиха на Сергей Лазарев от Русия. Неговият перформънс си завоюва 491 точки.

Австралия

Русия

Дни наред международните медии и обществените мрежи разясняват българското показване в състезанието тази година. От тоалета на Поли, през невероятните ѝ гласови благоприятни условия, та до текста на песента – мненията бяха извънредно противоположни. Часове след финала на Евровизия 2016 подбрахме някои от най-атрактивните. Ето 10 от най-споделяните мнения за присъединяване на Поли Генова в Евровизия 2016.

1. Рут Колева

Знаете ли за какво Поли заслужава да завоюва, повече от всички съгласно мен? Това момиче НИКОГА не се отхвърли, не спря да пробва, не се спря пред неуспеха предишния път и реши да потвърди на себе си и на хората, че може да реализира повече. Няма значение какво ще се случи през днешния ден, тя за мен е winner. Нито съм кой знае какъв почитател на Евровизия, а да ви кажа даже не съм почитател и на стила музика, който се извършва там, само че силата на духа, геният и борбеността са качества, които са за образец. Всичко, което тя направи, бе изпълнено с хъс, професионализъм и точност. Накрая на деня аз няма да запомня толкоз самия резултат, колкото образеца, който Поли даде на всички нас – да не се отхвърляме, да не се влияем от недоверието и рецензиите и да се борим до край! Вяра! В това, което обичаш! Аз съм въодушевена и щастлива! Евалата.

2. Любен Дилов-син

От страните в първата четворка на Евровизия, то май единствено ние сме фактически в Европа. Демек, честито и си лягайте към този момент!

3. Елена Брусарска

Да се забележим какъв брой костваме!
Не ми пука личността Поли Генова коя е, каква е. Колко е хубава, какво си облича или по какъв начин се държи отвън театралния живот. Пука ми, че се е постарала тя и екипът ѝ, че са отделили ужасно доста труд и време, което вие „ благи “ българи, НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е! Че има силата и самочувствието да излезе на сцената и да покаже какво е научила, което несъмнено 80% от родните ни реализатори не знаят по какъв начин се прави или не им стиска! Беше брилянтна, Поли Генова!

4. Люси Дяковска

5. France Press

Българката изпълни очите на феновете със светлинно шоу, което съпътстваше нейното осъществяване на песента „ If Love Was A Crime “.

6. Metro

Ако българката завоюва състезанието, това ще бъде потрес за букмейкърите, които правят оценка възможностите ѝ едвам 1 на 66 и я смятат за новобранец. Но новата система за гласоподаване, въведена в песенния конкурс, може да сервира доста изненади и Поли Генова има възможностите да бъде една от тях. Песента ѝ „ If Love Was A Crime “ стана една от най-популярните със завладяващия си темп и почитателите на Евровизия приветстваха квалификацията на българката за финала.

7. Блогът на Guardian

ОБОЖАВАМ тази ария – явен знак е, че публиката в залата пощурява по нея, а доста хора в залата за публицисти танцуват. Кой може устои и да не запее „ I’m a loofah “ (бел. ред. – „ дай ми любовта “), до момента в който кълчи колена във вътрешността и на открито? И хората ще запомнят костюма от Окръг 12 (бел. ред. – отпратка към кино лентата „ Игрите на глада “) когато пристигна време за гласуването. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ “

8. The Telegraph/ BBC

The Telegraph също излезе с подобен апел (и назова костюма на Генова „ непредумишлено ликвидиране “). Водещият на излъчването на Евровизия по BBC Греъм Нортън предвижда пето място за България.

9. Huffington Post

Жизнерадостна, увличаща и оставяща те с положително възприятие, това евентуално е най-хубавата българска ария на Евровизия до момента. Аз ли съм единственият, който има чувството, че това сполучливо може да е ария и на Мадона?

10. Mirror

Влизането на България в лицето на Поли Генова несъмнено направи усещане, откакто тя разпръсна съблазън по време на полуфинала.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР