Полезните свойства на йода и чесъна поотделно са известни на

...
Полезните свойства на йода и чесъна поотделно са известни на
Коментари Харесай

Защо смесвам йод и чесън за лечението на тежки болести

Полезните свойства на йода и чесъна поотделно са известни на всички. Но могат ли да се комбинират за по-голям резултат? Оказва се, че да! Сега ще ви разкажем за „ вълшебната запарка “ с йод и чесън и защо оказва помощ тя. Йодът има регенериращ и възстановяващ резултат. Чесънът пък има способността да облекчава възпалението и да унищожава нездравословните организми заради високото наличие на естествения антибиотик алицин.

Заедно йодът и чесънът дават необикновен резултат. Как да комбинирате тези два на пръв взор несъвместими съставни елементи и по какъв начин да ги приложите? Всичко е просто.

Необходимо е да се подготви същинска „ вълшебна запарка “. За да извършите това, 3-4 скилидки чесън би трябвало да се нарежат на ситно, да се слагат в квалифициран съд и да се изсипе към 30 мл йод.

Смесете сместа и я оставете на мрачно място за една седмица. След това изсипете течността в шишенца с тъмно стъкло и можете умерено да я употребявате.

Прилагайте разтвора само външно. Ефективно лекува с рани, ожулвания и синини.

Болката и дискомфортът отминават съвсем незабавно, а самите синини изчезват след няколко дни.

Също по този начин „ вълшебната запарка “ може да се употребява за лекуване на гъбички по ноктите и разширени вени. Необходимо е да нанесете върху проблематичните зони.

Важно: Употребата на йод с чесън се предлага не повече от 2-3 пъти седмично.

Инфо: БЛИЦ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР