Покрусено семейство описа момента, в който деветгодишният им син беше

...
Покрусено семейство описа момента, в който деветгодишният им син беше
Коментари Харесай

Момче, 9, смазано до смърт, след като се хвърли от камион, който се клатеше към ръба на скалата

Покрусено семейство разказа момента, в който деветгодишният им наследник беше смачкан до гибел, когато се хвърли от пикап до момента в който се хвърляше към отвесна бездна.

Томос Рис Бънфорд умря, откакто Mitsubishi Warrior на татко му стартира да се движи към отвесна бездна, до момента в който той се возеше в него със фамилията си в тяхната наета земеделска земя във фермата Blaenllechau във Ferndale, Уелс. Говорейки пред коронерския съд на Понтиприд във вторник, 9 април, бащата на Томос разказа по какъв начин е взел решение за елементи от секундата да каже на фамилията си да се хвърлят от транспортното средство, защото се страхувал, че няма да може да го спре да не падне върху edge.

Майка Луиз Бънфорд описа на следствието по какъв начин си спомня по какъв начин е бутнала Томос, с цел да го отдалечи допустимо най-далеч от транспортното средство, по време на трагичния случай на 6 септември 2021 година След това тя сграбчи най-малкия им от три деца - бебето Клеми - и също се хвърли от камиона, преди да хвърли Клеми допустимо най-далече, съоб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР