Покрай ластичните отваряния и затваряния на заведения, се появиха доста

...
Покрай ластичните отваряния и затваряния на заведения, се появиха доста
Коментари Харесай

Тиганичките са моден хит сред палачинките, които могат да бъдат и полезни, а колко пъти се обръщат - slava.bg

Покрай ластичните отваряния и затваряния на заведения, се появиха много места за палачинки, някои от които оферират в действителност забавни разновидности като протеинови за фитнес-активните, пълнозърнести за феновете на по-здравословното хранене, както и американизираните мини, които нашите баби ги назоваха "тиганички ". Последните са международен фешън шлагер към този момент 2 години.Всъщност, те нямат нищо общо със Щатите като генезис. Национален десерт са в Сирия и старинната просвета на Леванта от хилядолетия и до през днешния ден.
Поради изобилието от време в карантината, международните мозъци измислиха смайващи неща вид за палачинките. Например пресметнаха, че най-зздравословно е палачинките да се обръщат по един път, с цел да бъдат въздушни и по-манекенски.
Сигурно някой ще се посмее, само че в по този начин настоящото палачинково изкуство се намеси даже изкуственият разсъдък, с цел да даде идеалната рецепта за тестото им:
210 г брашно, по опция пълнозърнесто
48 грама захар - с 2 по-малко от препоръчваната от СЗО дневна доза
6 г сол
25 г олио
250 мл прясно мляко, в случай че може био
2 яйца
Британските учени, които създадоха и този неестествен палачинков разсъдък потвърдиха - 1 такава дневно не е нездравословна, в случай че ще и да е...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР