Покрай казуса с Джокович, Мартен Роберто е представян като велик

...
Покрай казуса с Джокович, Мартен Роберто е представян като велик
Коментари Харесай

Мартен работеше за Слави, Т.Колев пръв пусна Камелия по тв

Покрай проблема с Джокович, Мартен Роберто е представян като популярен античалга поборник, а НЕ е: той беше водещ във всичките 3 години, в които Слави Трифонов правеше Гласът на България, а фолксимволите Ивана (100 патрона ще ти вкарам) и Преслава (Червена точка) журираха, че май и Глория, а той ги пускаше ли пускаше по бТВ-то на културата.

Все отново Слави е чалгар №1 за всеки уважаващ себе си интелигентен и хубав, не ли? Та тогава беше и във вихъра на танца и на върха на славата си. Даже не ми се мисли дали пък Мартен не отиде при Слави, с цел да впечатли предходния си, хм, наставник Камен Воденичаров, който пръв благоволи да го пусне по тв приемника в своята ММ?

Но да не задълбочавам тематиката, че доста помня...

Искам да споделя още един факт: преди четвърт век, когато чалгата беше откровена и апокрифна, не лирична като днешната, Лили Иванова беше в каталога на Пайнера и звезда на Пирин фолк, паралелно с Глория и Сашка Васева, Васил Найденов водеше война против фолка във вестниците, а появяването на този жанр в единствената национална телевизия беше съвсем немислима, самият Тодор Колев пръв пусна Камелия на " дребния екран ".

Врътна промо на дебютния й шлагер Огън момиче и особено изявление. Освен първи реализатор на Баба ми е жена на всички времена, Тодор Колев - артистично, несъмнено, е самобитен предтеча на чалгата със Сто кила ракия давам и тем сходни...

Да, същият този Тодор Колев, чиято ария Фалшив воин е всекидневен химн за всеки жълтопаветник като мен.

А знаете ли, че издател на този тъкмо шлагер беше... Слави Трифонов, а песните са дело на екипа му, основал чалга продукцията му и поставил като първа ария в албума парче на име Кючек yourself в осъществяване на националния актьор. Мхм!

Слави го издаде със своята Българска музикална компания, чиито звезди бяха Сашо Роман с Побелях и одъртявам и Кали с Наш`та система 4-4-2, а секретарка в офиса бе първата ни дама Деси Радева.

Който натрупа знание, натрупа тъга...

Така че:

По-полека с присъдите, клетвите и оценките, тъй като - както е споделила бабата на един другар и издател: " Не се знае знае ли се "!
Прекален светец и Богу не е мил...

Борис Ангелов

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР