Покойният съпруг на кралица Елизабет II, принц Филип, имал необичайно

...
Покойният съпруг на кралица Елизабет II, принц Филип, имал необичайно
Коментари Харесай

Принц Филип събирал книги и статии за НЛО и Извънземни

Покойният брачен партньор на кралица Елизабет II, принц Филип, имал извънредно занимание -той събирал книги и материали за НЛО,съобщава The Sun. По време на дългия си живот той събрал доста обширна библиотека по тази тематика.Според публицисти херцогът на Единбург постоянно се абонира за тримесечното списание Flying Saucer Review. Също по този начин дал на някогашния си асистент сър Питър Хорсли карт бланш за събиране на истории от първа ръка за НЛО от Военновъздушни сили на Англия и е помолен да докара очевидци в Бъкингамския замък за частни полемики.Интересът на херцога към НЛО е провокиран за пръв път от чичо му лорд Маунтбатън, който написа формален отчет за сребърен галактически транспортен съд, за който се твърди, че е кацнал в имението му Бродландс в Ромзи, Хемпшир през 1955 година

 Лорд Маунтбатън е последният вицекрал на Индия и първият генерал-губернатор на Индийския съюз, сред август 1947 година и юни 1948 година, до основаването на днешната Република Индия.
Лорд Маунтбатън е последният вицекрал на Индия и първият генерал-губернатор на Индийския съюз, сред август 1947 година и юни 1948 година, до основаването на днешната Република Индия.Докладът, който се пазеше в загадка до гибелта на лорд Маунтбатън през 1979 година, споделя по какъв начин служащия в имението Фред Брис вижда НЛО, провесен над земята.Случаят бил доказан от още 13 чиновниците на имението.
Според специалиста по извънземна интервенция Джон Хансън, пенсиониран детектив, написал „ Призрачно небе: Енциклопедия на английски НЛО “, синът на принц Филип Чарлз и внукът му Уилям също споделят пристрастеността на кралския предшественик.Трябва да се означи, че Филип не е единственият прочут случай на някой от Royal family (Кралско семейство), удивен от НЛО. Например принц Джон Адам II от Лихтенщайн проверява тематиката интензивно, като стига до заключението, че множеството НЛО имат извънземен генезис и че в действителност сме посещавани от други интелигентни светове.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР