Покойният актьор от Приятели Матю Пери има много общи черти

...
Покойният актьор от Приятели Матю Пери има много общи черти
Коментари Харесай

Сцената в Приятели, която Матю Пери отказа да снима

Покойният артист от " Приятели " Матю Пери има доста общи черти с героя си Чандлър - от бързия разум и възприятието за комизъм, с което прикрива уязвимостта си, до сложния път към намирането на същинската обич.

Пери обаче е отказал да снима една сцена от петия сезон на сериала, която можеше да промени изцяло усещанията за него.

Сценаристите на сериала са желали да считали да накарат Чандлър да изневери на приятелката си Моника, до момента в който всички основни герои са дружно на отмора в Лас Вегас.

По време на сюжета Моника се среща с някогашен другар и взема решение да отиде на обяд с него. По предварителния сюжет, това е трябвало да провокира мощното отчаяние на брачна половинка ѝ, който взема решение да показа неприятностите си с млада служителка на хотела във Вегас, и на финала - да преспи с нея.

Актрисата Лиса Кеш, която е трябвало да изиграе момичето от случката на Чандлър, обаче споделя, че цялата сюжетна линия е трябвало да отпадне поради несъгласието на Матю Пери.

" Репетирахме всичко, само че в деня преди фотосите пред жива аудитория ми споделиха, че Чандлър е отишъл при сценаристите и е споделил, че аудиторията в никакъв случай няма да му елементарни за това, че е изневерил на Моника ", споделя актрисата в изявление за TMZ.

Истинският епизод приключва с бързо помиряване сред двамата герои, които даже обмислят да се оженят, до момента в който са във Вегас - само че откриват, че към този момент са изпреварени от пияните Рейчъл и Рос.

Целият сериал можеше да се промени напълно, в случай че сцената с изневярата беше останала в истинския си тип, признава Кеш.

Това нямаше да е първият случай на " изменничество " - сходна сюжетна линия имаше и към Рос и Рейчъл, само че тяхната връзка преминаваше през няколко раздели и събирания, до момента в който Моника и Чандлър бяха знак на вярна и сплотена двойка до самия край.

Лиса Кеш въпреки всичко остава част от актьорския състав в епизода, само че в друга роля.

По подигравка - Пери може би е желал да спести на героя си това, което е познавал сносно в персоналния си живот. В биографичната си книга, която излезе преди две години, той споделя, че цялостен живот е изпитвал боязън да не бъде зарязан, който го е предизвикал да прекъсва изпреварващо връзките си с дамите, които е обичал (включително с Джулия Робъртс, с която са двойка в средата на 90-те), или да лимитира връзките си до полова връзка без прочувствена отдаденост.

Матю Пери умря ненадейно в дома си на 54-годишна възраст. Първоначалната версия за гибелта му беше хипотетично удавяне, само че правосъдните медици към момента не са удостоверили публично какво е довело до загубата на живота му.

Пери страдаше дълги години от взаимозависимост към алкохол и опиоиди, само че проверяващите не са разкрили следи от приложимост на опиати в деня на гибелта му.

Петимата артисти от сериала разгласиха общо обръщение, в което споделят, че Матю Пери е бил част от фамилията им, а загубата му ги е оставила изцяло съкрушени.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР