Показно разстреляният тази нощ в Слънчев бряг е 55-годишният Коста

...
Показно разстреляният тази нощ в Слънчев бряг е 55-годишният Коста
Коментари Харесай

Проговориха руски туристи, присъствали на зверския разстрел в Бургас

Показно разстреляният тази нощ в Слънчев бряг е 55-годишният Коста Николов. Както БЛИЦ писа името му се свързва главно с хазартния бизнес по морето. Николов е държал над 10 игрални зали в Слънчев бряг, Несебър, Бургас и Нова Загора. Бил е и притежател на хотел „ Цезар Палас” в Нова Загора.

Освен това се е занимавал и с импорт и продажба на коли. Едно от казината му се намира в региона зад постройката на Районно ръководство в Слънчев бряг, другите игрални зали, които държи в курорта са против входа на паметния ресторант „ Джани” и до известната дискотека „ Мания”.
Той е притежател на седем компании, измежду които „ Кан Бет” ЕООД, „ Цезар Палас” ЕООД, „ Меджик Кан” ЕООД и „ Кан-Белс” ЕООД, демонстрира информация в Търговския указател. Всички те са регистрирани на адрес ул. „ Васил Левски” №29 в Нова Загора, на който се намира и хотел „ Цезар Палас”.
Според първичната информация стрелбата е открита вътре в колата. По-късно се появи версия, че мястото, на което убийците са причакали предприемача е покрай едно от
казината му. По всяка възможност той е пътувал с приятелката си към игралната зала. Простреляната в главата до него жена е с заплаха за живота.

По-късно стана ясно, че арестуван и откаран в ареста е килърът – някогашният другар на Симона, която от няколко месеца била забелязвана, да се придвижва с богатия 55-годишен предприемач от Нова Загора.

Неволни очевидци на изтезанието са станали семейство съветски туристи. „ Чуха се доста изстрели. Повече от 6-7 пъти се стреля, само че не помня тъкмо какъв брой. После свистене на гуми, настана блъсканица. Разбрахме, че има ликвидиране, когато хората започнаха да крещят. Останахме тук до момента в който пристигна полицията. Видяхме по какъв начин изваждат дамата от колата. Беше млада красива жена с дълга руса коса. Цялата беше в кръв и не мърдаше. Помислихме, че е мъртва”, описаха руснаците, оповестява " Монитор ".
Приятелите и бизнес-партньорите на Коста Николов са в потрес от случилото се. Според тях той не е имал врагове, нито задължения, а бизнесът му процъфтявал.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР