Показно арестуваната кметица на община Младост по обвинение за подкуп

...
Показно арестуваната кметица на община Младост по обвинение за подкуп
Коментари Харесай

Десислава Иванчева иска по-лека мярка за неотклонение

Показно задържаната кметица на община " Младост " по обвиняване за рушвет в изключително огромни размери, Десислава Иванчева е подала молба до Специализирания углавен съд за подмяна на ареста с по-лека мярка за неотклонение.

Като причина Иванчева показва влошено здравословно положение. От няколко дни тя е в затворническа болница дружно с някогашната зам.кметица на община " Младост " Биляна Петрова, която беше арестувана с нея, заяви БНР.

Искането за смяна на мярката " Задържане под стража " е било импортирано в понеделник. Специализираният углавен съд насрочи съвещанието си за през днешния ден, защото след подаването на молбата, Иванчева е внесла през вчерашния ден друго искане - да се запознае с материалите по следствието.

Иванчева е под стража от 17-ти април по обвиняване, че с уволнената в правосъдната зала преди време нейна заместничка Биляна Петрова и някогашния областен кмет на " Младост " Петко Дюлгеров са принудили предприемачът Александър Ваклин да им даде 70 000 евро, с цел да получи позволение за  градеж в " Младост ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР