Показна пиар акция. Това представляват действията на прокуратурата според председателя

...
Показна пиар акция. Това представляват действията на прокуратурата според председателя
Коментари Харесай

Продължаваме промяната стои твърдо зад премиера, обвини прокуратурата в пиар акция

Показна пиар акция. Това съставляват дейностите на прокуратурата съгласно ръководителя на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров. Коментара си той направи в коридорите на Народното събрание.

" Това е информация, известна от дълго време на цялото общество. От дълго време приказваме, че липсват забележими резултати за работата на прокуратурата. И откакто виждаме, че има всевъзможни информации в общественото пространство, които посочват проблеми и не се придвижват задоволително бързо в прокуратурата, ние взимаме отношение. " Това бе коментарът му по отношение на листата с имена, забъркани в корупция, съгласно изказването на премиера Кирил Петков.

Гюров увери - нямало никакви разтърсвания или разнообразни отзиви в обединението по " какъвто и да бил въпрос ". " Стоим твърдо зад премиера, а това е една пиар акция ", разяснява той дейностите на държавното обвиняване, което привика Петков за пояснение на изнесените изказвания.

Гюров още веднъж регистрира основния приоритет на ръководещата четворна коалиция в сектор " правосъдна власт " - дълбока промяна и оставка на основния прокурор Иван Гешев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР