Показахте политическа импотентност, не можете да направите правителство. С тези

...
Показахте политическа импотентност, не можете да направите правителство. С тези
Коментари Харесай

Петков: ГЕРБ показаха политическа импотентност! Биков: Пазим се от ПП, не ги ухажваме!

Показахте политическа импотентност, не можете да извършите държавно управление.

С тези думи се обърна към депутатите от ГЕРБ-СДС съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков от Политическа партия по време на дебата за бюджета в пленарната зала.

 

Народните представители разискват дали да одобряват декларация, с която да призоват служебното държавно управление да внесе за разискване бюджет за 2023 година Предложението бе направено от Политическа партия.

Това, че не ви харесваме, не значи че сме импотентни, отговори му заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Тома Биков. Просто се пазим от вас, не ви ухажваме, добави Биков.

Водещият съвещанието Йордан Цонев разяснява сбито: " Дано някой не чете дебата по Фройд. "

Политическите престрелки сред партиите не престават по тематиката за бюджета.
Вие управлявахте няколко месеца и най-хубавото, което ще стане, е че няма да влезем в еврозоната. Не е добре зад вашите гърбове да се крие " Демократична България ". Не изпълнихтее редица обещания, обърна се Цончо Ганев от " Възраждане " към " Продължаваме промяната ".

" Всичко това е висша форма на популизъм. Вие сте второто ГЕРБ. Една част от фрагментите ви са някогашни фрагменти на ГЕРБ и блещука един ВОЛТ ", разяснява Цончо Ганев.

Тома Биков репликира, че не приема сравнението на ГЕРБ с Политическа партия. Моля да не употребявате нас да си уреждате връзките, обърна се Биков към Цончо Ганев.

11 индивида от " Възраждане " са дали своят вот за приемането на актуализацията, да бяхте изразили несъгласието си тогава, разяснява Асен Василев във връзка репликите на Цончо Ганев.

Ние за разлика от тях не сме политически импотентни, сподели Василев, визирайки ГЕРБ и неспособността им да създадат държавно управление.

Йордан Цонев, който води съвещанието, направи къс коментар: " Надявам се че това изявление беше в политически подтекст, не в другия ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР