Покъртителна снимка на десетки усойници край паметник на Витоша потресе

...
Покъртителна снимка на десетки усойници край паметник на Витоша потресе
Коментари Харесай

Шок! Десетки отровни змии се струпаха на едно място на Витоша и... СНИМКИ

Покъртителна фотография на десетки усойници край монумент на Витоша потресе обществените мрежи.

Кадрите са направени от Антон Соколов, който не за първи път се сблъсква с влечугите. Бърз обзор на профила му демонстрира, че с това се занимава и обича да учи другите типове. Има специфична ръкавица, която го защищава от ухапвания.


Последните му фотоси от паметната плоча на тримата учени Андрей Стоянов, Добри Добрев и Николай Цанков, дали доста за опазването на планината, на мнозина се сториха като фотошопирани. "Не може това да е истина ", пишат те. Уви, той с това се занимава и фотосите са напълно действителни.

Антон твърди, че има 'вина " за скупчването. "То се дължи на жаждата ми за алегоричен кадър. Те си бяха наоколо де, просто ги реалокирах до плочата ", написа той.

Запитан по какъв начин е съумял да реалокира толкоз доста отровни змии без да го ухапят той дава отговор: "Aми с ръкавици и торбичка, въпреки че като им хванах цаката и като се поуспокоиха и с голи ръце ги местих, но за това би трябвало да можеш идеално да четеш какво му минава на животното в мозъка във всеки един даден миг, в случай че реши, че ще хапе да си в подготвеност ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР