Пожелавам за новата година да се излекуваме от най-лошите болести.

...
Пожелавам за новата година да се излекуваме от най-лошите болести.
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Всички издания по света изпълняват поръчки. Стабилни сме

" Пожелавам за новата година да се излекуваме от най-лошите заболявания. Това са завистта, злобата и мазохизмът. Защото в последно време слушам такива мазохистични изявления, че просто ми става неприятно. Това самооплювание никой не може да го направи, както сами си го вършим. Че сме най-лошите, най-корумпираните "

Това заяви председателят на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров в декларация от името на групата в Народното събрание.

Той прикани да не се позоваваме на вестници и издания, в които българи от неправителствени организации дават мнение и това мнение се тиражира:

" Затова да спрем да цитираме „ авторитетни “ издания тъй като всички издания в света извършват поръчки ", сподели още Сидеров, който преди да стане политик бе публицист.

Волен Сидеров съобщи още, че през днешния ден започваме председателството на Европейски Съюз с невиждано досега ръководство:

" През целия преход до през днешния ден патриотични обединения не са взели участие във властта – ръководещото болшинство и изпълнителната власт. Това, което преди 11 година беше немислимо през днешния ден е действителност, и освен у нас. Следващото домакинство ще бъде на Австрия, където също " Партията на свободата ", аналогична на " Обединени патриоти ", е в изпълнителната власт. Светът се промени от 2007 година насам и това се вижда. Неолибералната теория отстъпва за сметка на консервативните политически хрумвания, които се отразяват от Оперативна програма и дясно-центристките партии ", сподели той и добави, че е сигурен, че Председателството на Европейски Съюз ще приключи с убеждението, че в България патриотичните обединения са благонадежден сътрудник “ 

Според Сидеров намеците за неустойчивост и неустановеност на ръководството не са правилни. Той добави, че България следва международните трендове в политиката.

" България е в крачка с европейските и международни трендове. Тенденцията да има по-голяма доминация на консервативните хрумвания, тендецията да се стопира неолибералната глобалистична идея, която нанесе много вреди и докара до международни финансови рецесии в целия свят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР