Пожарникар с над 20-годишен стаж е заловен да кара пиян

...
Пожарникар с над 20-годишен стаж е заловен да кара пиян
Коментари Харесай

Пожарникар с над 20-годишен стаж е заловен да кара пиян между Пловдив-Асеновград

Пожарникар с над 20-годишен стаж е хванат да кара пийнал тази заран на пътя Пловдив-Асеновград, оповестиха от районната прокуратура и от полицията в града на тепетата.

Минути след 8 часа през днешния ден на тел. 112 постъпила информация, че в региона на КЦМкриволичещ лек автомобил се блъснал в мантинела и траял по пътя си. Полицейски чиновници от Асеновград неотложно подхванали инспекция на сигнала.

От информация в осведомителните масиви по посочения регистрационен номер е открит притежателят на колата, а тя е открита паркирана пред адреса му квартал „ Долни Воден “. При огледа са видяни пресни следи от претърпяно пътно произшествие.

Мъжът, на 41 години, е заварен в дома си във очевидно нетрезво положение. Изяснено е, че той е чиновник на пожарната в Пловдив, който същия ден не е бил на работа. Първоначално декларирал, че различен е управлявал автомобила при настъпилата злополука с леки материални вреди тази заран.

След тест с техническо средство – дрегер, е регистрирана централизация на алкохол в кръвта му над допустимата норма -1.73.Служителят на пожараната е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано следствено дело.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР