Пожари обхванаха два апартамента в пловдивския квартал Гагарин и превърнаха

...
Пожари обхванаха два апартамента в пловдивския квартал Гагарин и превърнаха
Коментари Харесай

Два апартамента пламнаха в Гагарин в рамките на половин ча...

Пожари обгърнаха два жилището в пловдивския квартал " Гагарин " и трансфораха следобеда на огнеборците в същинско премеждие. Първата огнена буря лумнала на 14-ия етаж на жилищна постройка на ул. " Борба " 5, оповестиха за " Марица " от пожарната работа в града под тепетата. На място били изпратени 3 пожарни. За благополучие жителите на жилището отссътвали. Огнеборците потушили стихията извънредно бързо.

Около 30 минути по-късно лумнал пожар в апартамент на 8-ия етаж на ул. " Борба " 17. Там бдителни съседи забелязали огъня и незабавно алармирали на тел. 112. И тук огнеборците съумели да се оправят бързо. Обитателите на дома също отсътвали. И при двете стихии няма потърпевши.

От пожарната работа припомнят на пловдивчани да не оставят включени отоплителни и нагревателни електроуреди, в случай че отсъстват от жилището, защото елементарно може да лумне огнена буря.

Освен това, от пожарната насочат и зов към водачите да паркират по този начин, че да не се основават усложнения за достъпа на пожарните коли, които са с огромен габарит. Това важи изключително за дребните и по-тесни вътрешноквартални улици.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР