Пожар в подпокривното пространство в социален дом за възрастни хора

...
Пожар в подпокривното пространство в социален дом за възрастни хора
Коментари Харесай

Горя сграда на социален дом в Твърдица, има поражения по покрива

Пожар в подпокривното пространство в обществен дом за възрастни хора в град Твърдица аргументи вреди по покрива, а 20 души са били евакуирани и избавени от огъня вечерта към 20:30 часа във вторник.

Няма потърпевши и постройката е избавена, само че следва ремонт на покрива, който се чака да завърши преди Коледа, сподели пред Българска национална телевизия шефът на дома Живко Станев.

" Вечерта на 5 декември към 20:30 часа дежурни чиновници са подали сигнал към 112 за пожара. Видели са да гори покривът на една от жилищните здания. Задействала се е противопожарната система. Служителите са организирали евакуацията на хората. Добрата вест е, че няма потърпевши консуматори ".

Причината за случая евентуално е късо съединяване на бойлер, който се намира в подпокривното пространство. След приключването на ремонта хората ще бъдат върнати в постройката, като сега са настанени в други здания от вкъщи.

Общо 220 души живеят в обществения център за хора с увреждания. Най-големите му здания са оборудвани с противопожарна система, следва такава да бъде конфигурирана и в останалите, уточни още Живко Станев.

Вижте още в директното включване на Стоян Радев и оператора Иван Янев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР