Пожар унищожи къща в Смядово, съобщиха от пресцентъра на Областната

...
Пожар унищожи къща в Смядово, съобщиха от пресцентъра на Областната
Коментари Харесай

Пожар изпепели къща в Шуменско

Пожар унищожи къща в Смядово , оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен. 

В 4:50 ч. на 2 декември е подаден сигнал за пожар на ул. “Васил Левски “ в Смядово. Изпратеният екип с огнеборци от пожарната в града откриват на мястото на произшествието развъртян пожар в къща и прилежащи постройки, благосъстоятелност на 38-годишен локален жите л. На помощ е извикан и екип на пожарната в Шумен. 

Пламъците са премахнати благодарение на 21 тона вода, само че е унищожено цялото домашно имущество , в това число уреди, мебели, обзавеждане, както и към 200 кв.м. покривна структура, и здания с разгърната повърхност от 75 м. 

Причините за пораждане на пожара са в развой на изясняване. Извършен е оглед , формирано е досъдебно произвеждане. 

Дежурните противопожарни и избавителни екипи в региона са отработили 16 сигнала за катастрофи за 72 часа, допълват от пресцентъра на полицията в Шумен. 

Общо 53 пожара са премахнат и в страната през последното денонощие, потърпевш е един човек, оповестиха от Главна дирекция “Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” на уеб страницата си по-рано през днешния ден.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР