Пожар изпепели заведение за бързо хранене, железария и магазин за

...
Пожар изпепели заведение за бързо хранене, железария и магазин за
Коментари Харесай

Пожар изпепели 3 търговски обекта в Бургас

Пожар изпепели заведение за бързо хранене, железария и магазин за домашни използва в Бургас. От полицията потвърдиха информацията и обясниха, че се прави оглед, с цел да се откри повода за пламването на огъня и провалите. Инцидентът е станал тази нощ.
Трите търговски обекта се намират в постройки в междублоковото пространство в бургаския комплекс "Славейков ". Най-големи са вредите по заведението за бързо хранене. Там евентуално се е взривила газова бутилка, употребена в кухнята.
Пожарът се е популяризирал бързо и върху останалите обекти поради леснозапалимите материали и химикали, които се продават в железарията и в бранша за домашни използва. Имало е и гърмежи, евентуално провокирани от бои, керосин и други субстанции.
Часове наред пожарникари подсигуряваха региона, с цел да предотвратят тлеещи огнища да провокират нов пожар и разпространяването му върху прилежащи здания. В непосредственост се намира хранителен магазин, автомивка и бл.40, който сега се санира. Предстои изясняване на аргументите за случилото се.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР