Пожар изпепели фургон на ловна дружнка от Враца, научи агенция

...
Пожар изпепели фургон на ловна дружнка от Враца, научи агенция
Коментари Харесай

Отмъщение? Изгоря фургон на ловна дружинка от Враца, подозират умишлен палеж /снимки/

Пожар изпепели фургон на ловна дружнка от Враца, научи организация BulNews.
Вчера на тел. 112 бил подаден сигнал от гражданин на града под Околчица. Той декларирал, че за времето от 20.30 часа на 5 септември до 8.11 часа на 6-и в землището на Лютаджик е изгорен фургон, негова благосъстоятелност.
След малко следствие, организация BulNews научи, че той е благосъстоятелност на Пета ловна дружинка от Враца и се намира в един от регионите на групата. 
Наш кореспондент беседва с един от членуващите в дружинката. Мъжът описа, че фургонът е подарен на групата ловджии преди 4 години от един от техните сътрудници. Тогава всички дружно създали ремонт вътре и го оборудвали с всичко належащо. Човекът показа, че фургонът постоянно е стоял отключен съзнателно, с цел да може той да се употребява като заслон от туристи и да бъде на тяхно разположение при положение, че до момента в който се разхождат времето се утежни и няма къде да се скрият.
Според членуващите в дружинката палежът е тенденциозен, а най-вече на тази мисъл ги навежда фактът, че в него няма ток, което още повече озадачава случая.
Местопроишествието е посетено и е осъществен оглед незабавно след подаването на известието на тел. 112.
Нанесената вреда в развой на изясняване.
В районното ръководство на Враца е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР