Пожар изпепели бараки в рибарското селище под Аспаруховия мост във

...
Пожар изпепели бараки в рибарското селище под Аспаруховия мост във
Коментари Харесай

Пожар изпепели част от рибарското селище под Аспаруховия мост

Пожар изпепели бараки в рибарското населено място под Аспаруховия мост във Варна. По информация на полицията, няма потърпевши хора. Ситуацията обаче била извънредно сериозна поради мощния вятър край морето.

Пет автомобила на пожарната са взели участие в потушаването на пожара. Щетите са доста огромни - с изключение на постройките, е изгоряла покъщнината на риболовците, както и мрежите, с които изкарват прехраната си.
По план: Нови уреди в Рибарското населено място на Бургас
Община Бургас получи утвърждение на своя план, с който ще бъдат обезпечени профилирани пристанищни уреди за лодкостоянката в Риб...
Прочети повече
Около обяд през вчерашния ден получихме известие за пожар в рибарското населено място. Екипите са заварили 7 горящи бараки. Имало е и гърмежи на туристически газови бутилки и сигнални ракети, които риболовците са задължени да носят в намерено море, изясни пред Българска национална телевизия комисар Тихомир Тотев, шеф на РДПБЗН.

Пожарът е локализиран в границите на към час и половина. До късно вечерта на място е останал един противопожарен автомобил. След това е доказано, че са унищожени 12 риболовен бараки с инвентар, добави комисар Тотев. Причините за пожара към момента се обясняват.

Още от ВАРНА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР