Пожар избухна в стая на 11-ия етаж в студентско общежитие

...
Пожар избухна в стая на 11-ия етаж в студентско общежитие
Коментари Харесай

Пожар горя в студентско общежитие в Бургас, няма пострадали

Пожар избухна в стая на 11-ия етаж в студентско общежитие на университета „ Проф. доктор Асен Златаров “ в Бургас. При случая няма потърпевши. Причината за пожара е отоплителен апарат, който се е запалил, съобщи БНР.

3 екипа огнеборци с 3 противопожарни автомобила са пристигнали на мястото на случая и са изгасили огъня. При пожара се е задействала пожарно-известителната апаратура на общежитието и всички студенти неотложно са евакуирани.

Ето какво описаха те:

" Доколкото знам гръмна в стаят май духалка. Всички излязохме на открито...Пожарна пристигна сега, в който звъннахме. Чух някакво пукане, след това вик и като погледнах една стая гореше. Звъннах на 112 и те пристигнаха незабавно ".

" Дама, която населява стаята е пуснала отоплителен апарат, с цел да се стопли и излязла отвън стаята при неин състудент. По едно време са ѝ се обадили, че гори нейната стая. Опитали са с пожарогасителя да гасят, не са съумели. Щети са в границите на стаята ", шефът на Регионалната работа за пожарна сигурност комисар Николай Николаев.

Снимката е илюстративна
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР