Пожар избухна в енергийни съоръжения в руската Смоленска област след

...
Пожар избухна в енергийни съоръжения в руската Смоленска област след
Коментари Харесай

Пожар и евакуация след украински атаки с дронове срещу руските области Смоленск и Липецк

Пожар избухна в енергийни уреди в съветската Смоленска област след офанзива с безпилотен летателен уред от страна на Украйна, а хора бяха евакуирани от елементи на Липецк в югозападната част на Русия, откакто безпилотен аероплан падна върху промишлен парк, съобщи Ройтерс, базирайки се на изказвания на районните управляващи.

" Нашата област още веднъж е атакувана от украински безпилотни летателни апарати ", съобщи губернаторът на Смоленска област Василий Анохин в " Телеграм ". " В резултат на вражеската офанзива против цивилен горивни и енергийни уреди избухна пожар в регионите на Смоленск и Ярцево ", добави той.

Не стана известно незабавно какви уреди са били подпалени. В Смоленска област няма огромни петролни рафинерии, отбелязва Ройтерс.

Безпилотен летателен уред е паднал и върху индустриална зона в съветската Липецка област, заяви в " Телеграм " губернаторът на региона Игор Артамонов. Не се оповестява за потърпевши, само че жителите на околните обитаеми места са били евакуирани като защитна мярка, написа Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР