Поискаха помощ от НАСА за ново търсене на чудовището от

...
Поискаха помощ от НАСА за ново търсене на чудовището от
Коментари Харесай

Нова експедиция за откриване на чудовището от Лох Нес търси помощ на НАСА

Поискаха помощ от НАСА за ново търсене на чудовището от Лох Нес.

Центърът в Лох Нес прикани галактическата организация да даде своя опит в нов лов на именитото творение.

Миналата година едно от най-големите търсения на езерото Лох Нес в Хайлендс приключи с хидрофон, който улови мощни подводни шумове и няколко евентуални наблюдения.

Сега се провежда търсене, което ще се организира на 90-ата годишнина от експедицията на сър Едуард Маунтин, от 30 май до 2 юни.

Центърът на Лох Нес се намира в остарелия хотел Drumnadrochit , чиято управителка Олди Макай заяви, че е видяла „ воден звяр “ в Лох Нес преди 90 години.

Генералният управител Пол Никсън сподели: " Миналата година привлякохме вниманието на света с едно от най-големите търсения на Неси, като към нас се причислиха участници от Америка, Канада, Франция, Италия, Япония и доста други ".

" С чутите необясними шумове, наред с вероятните наблюдения, тази година сме решени да разберем повече за неуловимото страшилище от Лох Нес " , споделя Никсън.

" Освен че молим за помощта на начинаещи ловци на чудовища, които да ни оказват помощ в нашето премеждие, молим и за помощта на специалисти " , добавя той.

" Развълнувани сме да създадем това търсене най-голямото до момента, до момента в който търсим ново съоръжение, което да ни помогне да разкрием най-големите мистерии на езерото. ", прибавя генералният управител. 

Лох Нес е освен може би най-известното езеро в страната, само че е и второто по дълбочина в Шотландия - след Лох Морар в планините - и идва на към 227 м (745 фута) в най-дълбоката си точка.

Лох Нес е и най-голямото езеро в Шотландия по размер и съдържа повече прясна вода от всички езера в Англия и Уелс взети дружно.

Той е съвсем същата дълбочина като моста Голдън Гейт в Сан Франциско.

От първата експедиция в търсене на Неси през 1934 година, в формалния указател на чудовищата от Лох Нес са регистрирани над 1156 наблюдения.

Ейми Тод от Центъра в Лох Нес сподели: " Надяваме се, че ловците на Неси по света ще ни оказват помощ да достигнем до хората в НАСА ".

„ Надяваме се да достигнем до тях посредством силата на обществените медии. Просто се надяваме техните експертни насоки да оказват помощ в продължаващото ни търсене да получим отговори ", споделя Тод. 

„ Отидохме в университети в Обединеното кралство. Надяваме се, че специалисти от НАСА може да разполагат с някаква усъвършенствана технология за изображения, с цел да сканират езерото ", добавя Тод.

„ Ще би трябвало да седнем и да поговорим с тях по какъв начин да го докараме тук. “, надява се Ейми Тод. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР