Похотливият актьор Стоян Алексиев явно не си е взел поука

...
Похотливият актьор Стоян Алексиев явно не си е взел поука
Коментари Харесай

Палавият актьор Стоян Алексиев пак се натиска с любовницата (СНИМКИ)

Похотливият артист Стоян Алексиев очевидно не си е взел поука от грозния скандал, в който се забърка преди време. През лятото на предходната година той бе сниман в нецензурен подиуми пред Народния спектакъл на пъпа на столицата с младата си държанка Ивана Бобойчева, тогава студентка в НАТФИЗ. Кадрите, които документираха похотливеца, взривиха публичното мнение, а с държанието си 67-годишният артист си навлече гнева и на шефа на първата ни сцена Мариус Донкин.
Преди дни Алексиев още веднъж бе уловен от фотографите на „ Ретро ” в интимни пози с 44-години по-младата си другарка. И още веднъж – пред Народния спектакъл в София, чието име един път към този момент опетни. Двамата не криеха възприятията си и буйно се прегръщаха, без да се тормозят от любопитните хорски погледи.
 Палавият артист Стоян Алексиев отново се натиска с любовницата (СНИМКИ)
 Палавият артист Стоян Алексиев отново се натиска с любовницата (СНИМКИ)

Междувременно скоро след грандиозния скандал Алексиев бе пенсиониран и остана на половин щат в Народния, като един от причините бил, че му би трябвало работа, защото устоя и младата си другарка. Неотдавна пък въпросната Ивана Бобойчева, която приключи актьорско майсторство за куклен спектакъл, бе назначена на работа в Шуменския спектакъл. Явно обаче дистанцията от близо 400 километра не може да е спънка пред влюбените.
„ Той е на възрастта на дядо ми, а не се свени да се прегръща с толкоз младо момиче по улиците. Чудя и се и на нея ”, показа със своя другарка млада дама, разпознала известния артист.
Въпреки любовните си изцепки Алексиев продължава да живее в фамилното жилище, а брачната половинка му Надежда явно не се тормози от конфузната обстановка.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР