Похитителят на рапъра 6ix9ine е осъден на 24 години затвор,

...
Похитителят на рапъра 6ix9ine е осъден на 24 години затвор,
Коментари Харесай

Похитителят на 6ix9ine получи 24 години зад решетките - slava.bg

Похитителят на рапъра 6ix9ine е наказан на 24 години затвор, откакто съдията реши, че той бил началник на незаконна група, работила на цялата територия на Съединени американски щати, заяви АП.

Съдия Пол Енгелмайър дефинира присъдата на Антъни Елисън (33 г.), който бе въдворен във федерален затвор в Манхатън.

По време на двучасовото съвещание съдията няколко пъти подсети за отвличането през юли 2018 година на 6ix9ine и нападението на Елисън против различен мъж, в резултат на което лицето му е трайно обезобразено.

Енгелмайър назова Елисън "жесток и злобен ", тъй като е "разрязал лицето на мъжа ", макар че той не е бил забъркан в стрелбата, инициирана от Елисън за възмездие.

Прокуратурата пледира, че при нападението мъжът получил голям прорез на лицето от ухото до брадата и провалите били толкоз тежки, че отбраната на Елисън съумя да получи правосъдно позволение част от фотосите да не бъдат показвани на правосъдните заседатели.

Според обвиняването Елисън е лидер на група на незаконната организация "Найн Трей Гангста Бладс ".

"Не съм ангел, само че не съм и страшилище. Имам грехове. Човек съм ", сподели Елисън пред съдията.

След като бе задържан, рапърът, чието име по паспорт е Даниел Фернандес, се призна за отговорен и стартира да сътрудничи на правораздаването.

На делото против Елисън предходната година рапърът свидетелства за присъединяване си в бандата. Той описа, че Елисън и различен мъж са го предиздвикали принудително да влезе в краден автомобил, като го заплашили с револвер. После двамата мъже го возили с автомобила и отвреме в точния момент спирали, с цел да го бият и заплашват, до момента в който той се молел да пощадят живота му. Нападателите най-после го завели в дома му в Бруклин, откъдето откраднали чанта с бижута, по-късно го извели от жилището и го оставили на няколко пресечки оттова.

През април влезе в действие четиримесечният домакински арест от двегодишната присъда на 6ix9ine, която получи като наказване за присъединяване си в престрелка в Ню Йорк като член на бандата.

Снимка: YouTube
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР