Похитителят е сложил край на живота си, а заложникът му

...
Похитителят е сложил край на живота си, а заложникът му
Коментари Харесай

Германските спецчасти сложиха край на заложническата драма, похитителят се самоуби

Похитителят е поставил завършек на живота си, а заложникът му е незасегнат, разяснява в Туитър полицията.

 

По данни на фоторепортер на ДПА заложникът, който е бил държан от похитителя в продължение на часове, е бил заведен до кола за спешна помощ. На по-ранен стадий жена е била избавена от " рисковата зона ". Тя е с леки пострадвания, прецизират способените органи.

 

" Мога да потвърдя, че интервенцията приключи ", съобщи тази заран пред ДПА полицейски представител. Специалните сили влезнали в магазина тази нощ малко след 02:30 ч. (03:30 ч. българско време).

 

Припомняме, че през вчерашния ден към 17:30 ч. бяха подадени първите сигнали за грабеж в магазина, което наложи да бъде подхваната огромна полицейска интервенция в региона на площад " Витенберг " в елитния квартал на немската столица, намиращ се западно от центъра, където има огромни първокласни магазини от вериги като " Кадеве " (KaDeWe). Обичайно оживеният берлински регион остана отцепен от полицията с часове.

 

След акцията на спецчастите към магазина неотложно се насочиха също коли за спешна помощ и екипи на спешна помощ. Малко откакто пристигнали на мястото, служители на реда са съумели да задържат още един човек на " относително ранен стадий " от заложническата рецесия, сподели полицейският представител.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР