Похапва ли ви се нещо сладичко? Като, че ли в

...
Похапва ли ви се нещо сладичко? Като, че ли в
Коментари Харесай

Най-вкусният течен шоколад без захар – как сами да го приготвим?

Похапва ли ви се нещо сладичко? Като, че ли в съзнанието ви непрестанно изплуват вкусни торти, шоколадови бонбони и всевъзможни други апетитни предписания.
Опитвате да деянията самоограничение и да се лишите от всичките тези вкусотии, защото задачата ви е да свалите някое и друго килце? Не е елементарно обаче всичко това, когато всекидневно биваме подлагани на не малко стрес и напрежение.

Човек в един миг си дава сметка, че прави взаимни отстъпки с какво ли не. Непрестанно се преценява с това какъв брой време се движи, дали спортува, какъв брой течности пие дневно, храни ли се с пържени храни, яде ли по някой и различен бонбон по време на обедна отмора и какво ли не още.
Знаете ли, че към този момент можете да похапвате течен шоколад, без да се постанова да се замисляте за талията си и всички тези калории, които сте на път да приемете. Не е по никакъв начин мъчно, даже в противен случай.
Една рецепта ви дели от фантазията да похапвате обичаната си наслада, без да се тревожите за външния си тип. Освен това се подготвя стремително бързо.
Стотици пъти сме опитвали от тази божествена наслада и по тази причина нямаме самообладание да я споделим с вас.
Любимият течен шоколад без захар
 Рецепта за домакински течен шоколад, който може да ядете даже и по време на диета Рецепта за домакински течен шоколад, който може да ядете даже и по време на диета
Предлагаме ви рецепта за домакински течен шоколад, който може да консумирате даже по време на диета. Домашната " Нутела " е чудесна концепция за...
• 400 грама кокосово мляко
• 2 с.л. кокосово масло
• 40 гр. какао
• 2 с.л. лешников тахан
• 1 брой течна ванилия
 Рецептата за домакински течен шоколад, която побърка всички Рецептата за домакински течен шоколад, която побърка всички
Може би няма дете на света, което ще откаже лъжица течен шоколад! Абсолютният любимец на децата от всички възрасти… За съжалени...
• Няколко фурми за наслада
Бързаме да вмъкнем, че фурмите, които са последни в листата с артикули, не са наложителни. Някои избират да им е по-сладичко и по тази причина ги прибавят. За други обаче те са безусловно ненужни и не ги включват в рецептата.

Приготвянето на този необикновено апетитен шоколад е безумно елементарно. Нужно е просто да пасирате всичките съставки в блендер или различен апарат за мелене и да пресипете в красиви десертни чаши.
Гарнирайте с няколко натрошени лешници и се насладете на неповторимия усет, съвсем като обичания течен шоколад, който сме привикнали да похапваме с гузна съвест!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР