Погребват Ангел Христов, известен като Геле от Братя Галеви, със

...
Погребват Ангел Христов, известен като Геле от Братя Галеви, със
Коментари Харесай

Златко Баретата дойде на погребението на Ангел Христов от Братя Галеви

Погребват Ангел Христов, прочут като Геле от Братя Галеви, със 17 венеца от бели и червени рози. На погребението в град Дупница пристигнаха Златко Баретата, Васил Капланов - Каплата, дамата и приятелката на Пламен Галев.
Дойде и някогашният кмет на Дупница Атанас Янев, на който двамата Братя Галеви бяха публични съветници и сегашният зам.-председател на Общинския съвет Йонко Гергов, който е и юрист на Ангел Христов по делото с КПКОНПИ. Адвокат Емил Велинов, който защитаваше Галеви по делото за рекет и изнудване и настоящият зам.- кмет на общината Крум Милев
Поклонението е през днешния ден в храм " Св. Георги " в град Дупница. Близките на Геле са резервирали целия паркинг пред храма, а на стълбите пред църквата бе застлан червен килим.
Пред храма бяха подредени 17 венеца с цветя. " Брат мой ", " Братко наш " и " Приятелю " бяха изписани на цветята. Венецът от децата на Геле е с бели рози, а от фамилията - с червени.
Ангел Христов и съдружникът му Пламен, известни като Братя Галеви, са търсени от 11 година с алена бюлетина от Интерпол. Предполагаше се, че и двамата са отвън страната.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР