Погледни изображенията. Не бързай. Нека погледът ти обхване всички. Къде

...
Погледни изображенията. Не бързай. Нека погледът ти обхване всички. Къде
Коментари Харесай

Избери си око и научи повече за себе си

Погледни изображенията. Не бързай. Нека погледът ти обхване всички. Къде се стопира? Кое око те притегля? Когато приключиш, виж какво значи изборът ти. 1. Ти си прям и почтен човек. Подхождаш с намерено сърце към всички и по тази причина всички те харесват. Или най-малко тези, които харесват откритите и непринудени хора. На помощта и поддръжката ти постоянно може да се разчита. Раздаваш се, без да се замисляш. Сърцето ти е изпълнено с обич и светлина, която струи от теб, озарявайки живота ти и живота на хората към теб.

2. Отговорен, насочен, толерантен - ето подобен човек си ти. Човек, който има вяра в себе си и се бори да реализира задачите си. Човек, който отстоява позицията си и държи на думата си. Ти си роден водач, който постоянно е няколко стъпки пред другите. Умееш да мотивираш хората към себе си, знаеш по какъв начин да извадиш най-хубавото от тях. С две думи - харизматична персона.

3. Темпераментът ти е буен и огнен. Ти си човек, чийто страсти постоянно бушуват с цялостна мощ. Когато харесваш някого, го харесваш, приемаш и обичаш с цялото си сърце. Когато обаче някой си завоюва неприязънта ти, печели я вечно - просто се затваряш, продължаваш и забравяш. Черпиш от сегашното с цялостни шепи. Наслаждаваш се на всеки. Живееш осъзнато, пълноценно, същински.

4. Ти си креативна натура и това се вижда незабавно. Вижда се в самата ти същина - в метода, по който се обличаш, в дома, в който живееш, в нещата, които обичаш да правиш, и местата, които обичаш да посещаваш. В хората, с които обичаш да общуваш. В кръвта ти е да създаваш. И точно, когато създаваш, когато твориш, се чувстваш най-себе си.

5. Духът ти е дух на идеалист. Визията ти за живота - визия на изобретател. Обичаш да провокираш - себе си и другите. Без да се замислиш, излизаш от зоната си на комфорт и увличаш към същото и хората до теб. Не признаваш границите и с лекост излизаш отвън тях. Просто тъй като знаеш, че точно това е методът да откриваш от ден на ден за себе си и за света към себе си.

6. Романтично-носталгичен. Такъв е харатерът ти. Често гледаш към предишното с горчиво-сладка носталгия. Или мечтаеш за бъдещето със сърце, изпълнено с трепетно очакване. Що се отнася до сегашния момент... виждаш нещата, които множеството хора на виждат - дребните, дребни неща, които в действителност са най-големите, най-ценните, най-важните неща.

7. Ти си умен и спокоен човек. Човек, който не се подвежда по фасадата. Човек, който вижда под повърхността. Ти си човек, който умее да изслушва, без да съди. Защото схваща. Защото усеща. Защото съпреживява. Ти си човек, който всички търсят за съвет, тъй като знаят, че ще видят нова позиция - без назидателност, без упрек, без предпочитание за налагане. Ти си човек, който е същински благосъстояние за хората в живота си.

Източник: дама.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР