Погледнете това изображение. Първата дума, която видите, ще опише вашия

...
Погледнете това изображение. Първата дума, която видите, ще опише вашия
Коментари Харесай

Първата дума, която видите, разкрива тайните на любовния ви живот

Погледнете това изображение. Първата дума, която видите, ще опише вашия темперамент и ще разкрие тайните на любовния ви живот – от какво имате потребност и какъв вид връзка ви прави щастливи.

Феникс. Вие сте човек, който в никакъв случай не се отхвърля. Колкото и разочарования да сте изпитали, постоянно намирате причина за вяра и религия. Борбена и неотстъпчива, нормално постигате задачите си, колкото и труд да ви коства. Въпреки че не сте имали огромен шанс в любовта до този миг, вие се изправяте като феникс от пепелта и не спирате да вярвате в огромната обич. Не се отхвърляйте. Може би е тъкмо зад ъгъла.

Залез. Вие сте сантиментална натура. Вярвате в единствената и огромна обич. Търсите реципрочност и човек, с който да споделяте възприятията си; който да ви разбира; да гледа с вас сантиментални филми  и да се смее на шегите ви. Трогвате се от похвали и дребни жестове, плачете на сълзливи истории и мечтаете да изживеете някоя буйна и огнена обич като от страниците на любовните романи, които четете. Искате мъжът до вас да бъде джентълмен и благородник. Държите с изключение на ухажор, да е и другар, на който можете да се доверите.

Роза. Вие сте сложен темперамент. Не се доверявате елементарно на хората. Мъжът до вас ще би трябвало много да се постарае, до момента в който завоюва уважението и доверието ви. Приемате думите за неистина, до момента в който не бъде потвърдено противоположното. Предпочитате да видите дейности, вместо празни сантиментални приказки. За вас мъжът би трябвало да бъде сериозен, виновен и да знае какво желае от живота. Но и вие би трябвало да извършите някои взаимни отстъпки и да бъдете по-отстъпчиви.

Кораб. Вашата душа е волна и свободолюбива, а това от време на време се оказва спънка за една сериозна връзка. Искате да запазите свободата си и в това време да се радвате на обич в живота си. не всички мъже са толкоз необятно скроени обаче. По-скоро сте склонни да се отдадете на връзка с отворени връзки, в сравнение с да влезете трайно в ролята на стопанка и брачна половинка. Със сигурност някъде там ви чака мъжът, който желае същото.

Слънце. Вие сте пленителна персона. Изпълнена сте с позитивна сила и озарявате живота на хората, които се допират до вас. Очаквате от мъжа до себе си да бъде сантиментален, безусловно с възприятие за комизъм и самоирония. Държите на честните и открити връзки. Искате да създадете семейство – за вас това е приоритет, а в случай че към този момент го имате – държите то да бъде съвършено, по тази причина и най-малкото отчаяние ви изважда отвън релси. Трябва да си повтаряте, че идеални връзки няма, нито идеални хора – по този начин ще се уверите, че в действителност щастието не е в перфекционизма.

Огън. Вие сте огнена натура. Страхувате се да не се опарите от огъня, само че в същото време обичате да си играете с него. Еднообразието не е вашето нещо. Винаги сте отворени за провокации и търсите завършения. Не обичате да оставате на едно място, по тази причина и мъчно задържате сътрудник до себе си. Дали един ден ще ви пристигна желанието да се задомите и да улегнете, това не се знае, само че най-важното нещо е, че знаете кое ви прави щастливи и се стремите към него, без да се интересувате от хорското мнение.

Пролет. Хората към вас ви мислят за мощна и самоуверена персона. Свикнали са да се опират на вас като на канара. Търсят и ценят мнението ви. Понякога обаче ви одобряват за даденост и не стопират да приказват за себе си, без да попитат вие по какъв начин сте. Всъщност малко на брой познават нежната ви и сензитивна душа. Страхувате се да не разочаровате другите, да не би да не отговорите на упованията им. Копнеете за несъмнено рамо, на което да се опрете в сложен миг, само че рядко си го признавате. Мъжът до вас би трябвало да излъчва сигурност и да бъде той вашата канара. Не спирайте да вярвате, че ще го срещнете. А в случай че към този момент сте го срещнали, не го изпускайте.

Цветелина Велчева ©

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР