Погледнете обувките си, разпръснати по пода или прибрани на спретнати

...
Погледнете обувките си, разпръснати по пода или прибрани на спретнати
Коментари Харесай

Как да почистите 5-те най-разпространени модела обувки?

Погледнете обувките си, разпръснати по пода или прибрани на спретнати редове в дрешника ви. Ако сте като множеството хора, имате обувки от разнообразни материали, покрития и цветове. Но по какъв начин да ги запазите да наподобяват добре и да устоят по-дълго? Само с няколко консумативи и няколко лесни стъпки можете да почистите всеки вид обувки. Ето верните способи за разчистване на обувки бързо и елементарно.
Обувки от плат
Обувките от плат могат да бъдат сандали, маратонки, пантофки и така нататък Но без значение от стила, тъканта в последна сметка ще се замърси.

 Добави изложение

Може би сте виждали онлайн препоръки за пране на платнените обувки в пералнята, само че това е неприятна концепция, защото силата на въртене в барабана, комбинирана с триенето на движещата се вода, може да изкриви или раздра обувката.

Вместо това почистете повърхностите на обувките от плат на ръка единствено с малко препарат за миене на съдове, топла вода, остаряла четка за зъби и хартиени кърпи. Ето по какъв начин:
Избършете тъканта със суха хартиена забрадка, с цел да отстраните всички насипни повърхностни замърсявания. В дребна купа смесете една чаена лъжичка препарат за миене на съдове в две чаши топла вода. Работейки върху дребна част едновременно, потопете четката за зъби в сапунения разтвор и леко изтъркайте тъканта. Не намокряйте прекомерно. За да премахнете остатъците от сапун, избършете цялата обувка с хартиена забрадка, навлажнена с чиста вода. Може да ви трябват няколко кърпи, с цел да " изплакнете " цялата обувка. Попийте със суха хартиена забрадка и оставете обувките да изсъхнат на въздух надалеч от директна топлота и слънчева светлина. За да помогнете на някои обувки да запазят формата си, поставете сухи хартиени кърпи във вътрешността, до момента в който обувката изсъхне изцяло. Не използвайте метода на мокро разчистване върху велурени обувки. Вместо това изчеткайте с четка с мек косъм, с цел да премахнете мръсотията.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР