Погледнат отстрани, благодарение на своята лъскава опаковка, шоубизнесът изглежда доста

...
Погледнат отстрани, благодарение на своята лъскава опаковка, шоубизнесът изглежда доста
Коментари Харесай

Дъщерята на Глория се втали и извая съблазнителна фигура

Погледнат в профил, с помощта на своята лъскава опаковка, шоубизнесът наподобява много по-примамлив, в сравнение с е в реалност. Именно с този факт бързо се сблъскват всички, навлезли един път в него. Независимо от първичните им упования, скоро те схващат, че зад кулисите нещата стоят по напълно друг метод, спрямо тези, изложени на показ под ярките светлини на прожекторите.

Истината е, че в добре прикритата си вътрешност, развлекателната промишленост съставлява полесражение, в което се водят яростни борби за превъзходство, тъй като славата, сходно на всичко останало, също има период на валидност. Да, в случай че човек не поставя непрекъснати старания за известността, с която се е сдобил, рано или късно просто ще я загуби, потъвайки в давност.

Макар към момента да е млада, Симона Загорова също си дава сметка какъв брой мощно конкурентна е сферата, в която е избрала да се изявява. Тя от дълго време е схванала, че най-хубавият метод да оцелее в нея е да не стопира да поддържа интереса към себе си жив, подклаждайки го при всяка комфортна опция. И въпреки наскоро да пусна нова дуетна ария с сътрудника ѝ Орлин Златков, певицата продължава да залага на разнообразни способи за привличане на всеобщото внимание.

Като да вземем за пример честото издание на фотоси в обществените мрежи, което е изпитан способ за тази цел. Напоследък, за наслада на своите фенове, тя интензивно поддържа персоналния си Инстаграм профил, показвайки им подбрани мигове от своето лято, на което до неотдавна се наслаждаваше край морето. Преди две седмици дъщерята на Глория показа в платформата горещи фрагменти от плажа. На тях тя театралничи пред фотографския обектив застанала на каменист бряг, облечена в червен бански костюм от две елементи с изрязана кройка, който разкрива нейното тяло.

Публикациите ѝ несъмнено направиха съществено усещане на почитателите ѝ във виртуалното пространство, които не икономисаха своите похвали, изтъквайки, че наподобява прелестно. Много от тях означиха, че част от това се дължи на обстоятелството, че година откакто роди първото си дете, кръстено на неговата известна баба, Симона очевидно се е вталила, извайвайки в действителност съблазнителна фигура.

Сякаш стимулирана от ласкавите им думи, преди часове изпълнителката на "Амазонка " реши да разкрие на почитателите си тайната на своите положителни резултати. Стори го с нова серия от изображения, на които се намира във фитнес залата, което единствено по себе си значи, че поддържа форма с интензивни тренировки, потейки се старателно на уредите. Желязната дисциплинираност, която демонстрира, несъмнено има резултат, тъй като както мнозина подчертаха, тя наподобява по-добре от всеки път.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР