Поглед към 72-рото издание на фестивала на филмовите награди в

...
Поглед към 72-рото издание на фестивала на филмовите награди в
Коментари Харесай

Комедия за зомбита открива филмовия фестивал в Кан

Поглед към 72-рото издание на фестивала на филмовите награди в Кан. 21 продукции ще се състезават за влиятелната премия " Златна палма ". В конкурсната стратегия вземат участие имена като Куентин Тарантино, както и режисьори, незнайни на общата аудитория.

 Едуар Баер Едуар Баер © БГНЕС
Церемонията по откриването на 72-я кино фестивал в Кан е бъде водена от артиста Едуар Баер, а достойнството да обяват началото се падна на френската актриса Шарлот Генсбур и испанския артист Хавиер Бардем.

След края на церемонията, първият филм който ще бъде прожектиран е " Мъртвите не умират " на американския режисьор Джим Джармуш. В основните функции са Бил Мъри и Стив Бушеми.
 Актьорът Бил Мъри (ляво) е в една от основните функции в комедията „ Мъртвите не умират “ Актьорът Бил Мъри (ляво) е в една от основните функции в комедията „ Мъртвите не умират “ © БГНЕС
Дебют ще направи и дълго чаканият девети филм на Куентин Тарантино - " Имало едно време в Холивуд ", с присъединяване на Леонардо ди Каприо, Брад Пит и Ал Пачино. Именно на този фестивал, преди 25 години, американският режисьор печели премия " Златна палма " за кино лентата си " Криминале ".

Фестивалът в Кан ще продължи до 25-ти май.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР