/Поглед.инфо/ Решението на американския президент Доналд Тръмп да признае суверенитета

...
/Поглед.инфо/ Решението на американския президент Доналд Тръмп да признае суверенитета
Коментари Харесай

Турция нарече Голанските възвишения подарък на САЩ за Нетаняху

/Поглед.инфо/ Решението на американския президент Доналд Тръмп да признае суверенитета на Израел над Голанските възвишения е подарък за еврейския министър председател Бенямин Нетаняху преди изборите, съобщи турският външен министър Мевлют Чавушоглу след диалози с съветския си сътрудник Сергей Лавров.

Лавров от своя страна съобщи, че решението на Съединени американски щати да признаят Голанските възвишения като част от територията на Израел е съзнателно демонстриране на това, че всичко им е разрешено.

„ Освен обстоятелството, че доста хора проучват тази стъпка в подтекста на идните избори в Израел, тя, несъмнено, има и друго измерение ”, съобщи ръководителят на съветското външно министерство. „ Такава проява на безчинство, дружно със заканите, ултиматумите и глобите, е като останалите принадлежности, употребявани на американската външнополитическа сцена ”, акцентира той.

По-рано непрекъснатият представител на Сирия в Организация на обединените нации Башар Джафари, във връзка със обстановката към Голанските възвишения, предложи Съединени американски щати да дарят собствен щат на Израел.

По-рано Съединените щати оповестиха признаването на израелския суверенитет над Голанските възвишения. Вашингтон прикани Русия да окаже напън върху Дамаск да изтегли сирийските войски от Голанските възвишения.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР