Поехме ангажимент към хората - мостът е готов. Само преди

...
Поехме ангажимент към хората - мостът е готов. Само преди
Коментари Харесай

Укрепен е мостът при Хаджидимово

„ Поехме ангажимент към хората - мостът е подготвен . Само преди 3 дни знаете какви наводнения бяха. “ Това съобщи министър-председателят Бойко, който извърши оглед на място на възстановителните действия при моста в Хаджидимово. В сряда министър председателят посети региона на разрушентото от придошлите води на река Места оборудване и увери жителите, че то ще бъде укрепено в най-кратки периоди .
„ Това, което поехме като ангажимент, го изпълняваме. Заздравиха се основите на моста, дигите също се вършат “, посочи министър председателят Борисов. Министър-председателят акцентира, че макар противоепидемичните ограничения у нас бизнесът, промишлеността, строителството не престават да работят. „ Ако не бяхме давали милиарди за КТБ, за съветските реактори, за американските централи, щеше да има пари да затрупаме планината с насипи “, съобщи Борисов.
 Разрушен мост остави село откъснатo от света Разрушен мост остави село откъснатo от света
Повече от месец жителите на Стояновци са откъснати от света. Тези, които имат по две коли, оставят едната от едната страна на моста, а...
Министър-председателят посети и учебното заведение в Хаджидимово, където удостовери уговорката на държавното управление да помогне за доизграждането на физкултурния салон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР