Подреждането на масата ви с определени съдове не просто внася

...
Подреждането на масата ви с определени съдове не просто внася
Коментари Харесай

Ето как да използваме магическите свойства на приборите за хранене

Подреждането на масата ви с избрани съдове не просто внася изисканост, великолепие и уют на вашата софра, само че и ви оказва помощ да се радвате на естетика. Нашите предшественици са вярвали, че всеки един от предметите, които употребяваме при хранене, има своята магия. Щастието и любовта ще съпътстват тези, които знаят по какъв начин да употребяват това чудо. Формата на съдовете е от огромно значение на техните невероятни свойства. Така да вземем за пример кръглите чинии пазят храната от отрицателна сила и спомагат тя да запази своите най-полезни съставки. Квадратните чинии пък оказват помощ на своите притежатели да са по-решителни, уверени и смели.

Така че, в случай че сте плахи, срамежливи и неуверени, безусловно би трябвало да ядете от такива съдове. Ако обаче сте с по-чепат темперамент, въздържайте се от използването на принадлежности с ръбове, тъй като те ще пробудят у вас раздразнителност и нервност.

Цветовете на съдовете също са от голяма важност за тяхното магическо въздействие върху нас. Ако страдате то студени крака или ви липсват страсти в любовта, изберете чинии и чаши в червен цвят. Ако търсите откровени връзки, подберете бели чаши и чинии.

Ако имате потребност от креативно ентусиазъм и независимост, то за вас идеални са оранжевите и сините съдове. Зелените съдове са тези от вас, които постоянно се усещат изморени и имат потребност от презареждане. Ако ви липсва неотстъпчивост, спрете се на кафяви или черни съдове. Не се опасявайте и да експериментирате с чаши и чинии в няколко цвята, смесването на багри ще ви помогне да балансирате възприятията си.

Изборът на съдове би трябвало да е съгласуван и с годишните сезони. През пролетта, когато сантименталните връзки разцъфват дружно с цялата природа, имате потребност от принадлежности в алено. През летните месеци заложете на розовото и синьото.

През есента цветът бордо би трябвало да доминира на трапезата ви – той ще ви направи по-мъдри и улегнали. През зимата заложете на съдовете в по-тъмни багри, които ще ви оказват помощ да складирате сила.

Източник: sanovnik.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР