Подразделението за лекотоварни автомобили на Ford- Ford Pro, обяви, че

...
Подразделението за лекотоварни автомобили на Ford- Ford Pro, обяви, че
Коментари Харесай

FORD RANGER вече и във версии WILDTRAK X и TREMOR

Подразделението за лекотоварни коли на Ford- Ford Pro, разгласи, че новият Ranger получава две нови версии- WILDTRAK X и TREMOR, като по този метод портфолиото на пикапа придобива невиждани досега измерения.

Новите версии WILDTRAK X и TREMOR на Ranger, първите доставки на които към клиенти в Европа ще бъдат осъществени през август, са създадени с концепцията за употреба отвън общоприетите пътища, като за задачата идват общоприетоо с модифицирано и усъвършенствано окачване с амортисьори Bilstein. Като в допълнение съоръжение за двата пикапа пък е налична системата Flexible Rack, която дава обещание в допълнение улеснение и сигурност при превозването на по-дълги товари.

" Новите Ranger Wildtrak X и Tremor следват същата рецепта като нашия емблематичен Ranger Raptor; всеки прибавя още повече проходимост и замайващ външен тип на най-популярния пикап в Европа ", разяснява Ханс Шеп, общоприет шеф на Ford Pro Европа. " Заедно те уголемяват най-новото семейство Ranger до нови равнища, укрепвайки неговата прелест за повече клиенти от всеки път ". Това идва на фона на отличното пазарно показване на Ranger в Европа през предходната година с рекорден пазарен дял от 44.9% (+18%).



Ranger Wildtrak X надгражда базата на Ranger Wildtrak с спомагателни 26 мм разстояние от пътя и 30 мм в стъпката, система Trail Turn Assist за блокиране на едно от двете задни колела за по-лесно прекосяване на остри завои с ниска скорост, режим на работа Rock Crawl и други.

Задвижващият елемент на Ranger Wildtrak X е двулитров EcoBlue турбодизелов с 205 конски сили и 500 Нм, като тук той е смесен с 10-степенна автоматизирана трансмисия и система за задвижване на четирите колела.

Новият Ranger Tremor е създаден въз основата на Ranger XLT, като разполага с окачването и задвижващата система на Wildtrak X. Тапицерията на седалките и подовото покритие на пикапа са пригодени за употреба в неприятни условия и са водоустойчиви и лесни за разчистване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР