Подразделение на руските специални части в Черниговска област в Северна

...
Подразделение на руските специални части в Черниговска област в Северна
Коментари Харесай

Руски спецчасти плениха модернизирани танкове на Украйна ВИДЕО

Подразделение на съветските специфични елементи в Черниговска област в Северна Украйна плени група осъвременени танкове от НАТО. Eкипажите са се отдръпнали без опозиция, излиза наяве от видео, оповестено от съветското министерство на защитата.

Видеото демонстрира група от четири украински танка Т-64БВ, изоставени от екипажите си. На фрагментите се виждат боеприпасите вътре в танка, заредени в автомата на товарача. Бойните машини нямат забележими повреди.

Според съветското министерство на защитата, за разлика от главните бойни машини, тези украински танкове са оборудвани с нощни термовизионни мерници и устройства за наблюдаване, както и с информационно и навигационно съоръжение от НАТО.

На разследващата група е предоставена да извърши разузнаване на сектор от терена на автомагистрала Чернигов-Гомел. По време на разузнаването беше разкрито местоположението на две единици танкове Т-64БВ. Екипажът на танковете не е оказал опозиция - те са се отдръпнали.

“Това съоръжение е доставено на пункт за краткотрайно разполагане “, разяснява боец от групата на специфичните елементи.

Военният прибавя, че транспортните средства са изцяло въоръжени и подготвени за приложимост, осведоми novini.bg. По думите му елементи на съветските въоръжени сили са се укрепили на автомагистралата в стратегически значимото направление Чернигов-Гомел, което е дало опция за гладко превозване на товари и военна техника.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР